Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
příběhy ze života

Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
příběhy ze života
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Novi istorii zi ščaslyvym zaveršennyjam - Dopytlyve lysenja - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Bára má dvě velké lásky – atletiku a zvířata. Když cestou z tréninku zaslechne, jak se parta výrostků domlouvá, že prožene netopýry zimující ve štolách za městem, rozhodne se, že jim plán překazí.
příběhy ze života
Ukázky

Novi istorii zi ščaslyvym zaveršennyjam - Dopytlyve lysenja

149 Kč
119 Kč
Bára krotí rodinu - 20%
Báře je třináct a to jí stačí. Další problémy nepotřebuje. Jenže má samozřejmě rodinu a ta je pěkně praštěná. Když se k nim nečekaně nastěhují dva nezvaní hosté, nastane totální chaos. Nafoukaná sestřenice Marcela a její bráška Ivoš u nich mají strávit celé letní prázdniny.
příběhy ze života
Ukázky

Bára krotí rodinu

209 Kč
167 Kč
Čokoládové dortíky pro všechny! - 20%
Klárka bude mít za pár dní narozeniny! Moc se těší na svoji oslavu v Čarokrásném knihkupectví, kterou chystá společně s kocourem Gustafem a mluvícím zrcadlem panem Králem. Jenže majitelka knihkupectví, paní Sovová, musí zničehonic odcestovat!
příběhy ze života
Ukázky

Čokoládové dortíky pro všechny!

159 Kč
127 Kč
Deník Dory Grayové - 20%
(3x)
Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Hanka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník – deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj.
příběhy ze života
Ukázky

Deník Dory Grayové

209 Kč
167 Kč
Elena: Tajemství Dubové farmy - 20%
Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts!
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Tajemství Dubové farmy

209 Kč
167 Kč
Hanko, zachraň štěně! - 20%
Hance je třináct a psy si raději vždycky držela od těla. Jenže pokud chce zapůsobit na Patrika, který chodí pomáhat do psího útulku, bude muset svůj strach překonat. A tak sebere veškerou odvahu a přihlásí se také jako dobrovolnice.
příběhy ze života
Ukázky

Hanko, zachraň štěně!

199 Kč
159 Kč
Jeden rok bez tebe - 20%

Před svědomím neutečeš. San Francisco. Nový rok. Tragická nehoda po silvestrovské party. Cara přežije. Její nejlepší kamarádka, G, ne. O devět měsíců později se Cara ocitá na internátní škole ve Švýcarsku.

příběhy ze života
Ukázky

Jeden rok bez tebe

189 Kč
151 Kč
Magická zvířata – Ptačí triky - 20%

Pátý díl skvělé série pro všechny, kteří někdy zatoužili po tom, aby jejich zvířecí kamarád uměl mluvit! Lotka s nadšením objeví, že starý nevrlý papoušek Horác ve strýčkově kouzelném krámku se zvířaty je ve skutečnosti fénix! Kouzelný ohnivý tvor, který se dokáže přeměňovat v jakéhokoli ptáka, a navíc má řadu dalších zvláštních schopností.

příběhy ze života
Ukázky

Magická zvířata – Ptačí triky

119 Kč
95 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
příběhy ze života
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>