Nejprodávanější tituly - květen 2020

Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Špeky
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).

Špeky

203 Kč
Něžná náruč rodičů
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.

Něžná náruč rodičů

464 Kč
Tesařské spoje
Při sanacích, péči o památkově chráněné objekty i při stavbě nových dřevěných konstrukcí se používají dřevěné spoje. V posledních letech se znalosti o těchto spojeních ztratily.

Tesařské spoje

311 Kč
Hrdý Budžes
(14x)
Prvními roky husákovské normalizace nás v této knize provází žákyně druhé třídy ZDŠ v Ničíně Helenka Součková. Kniha si získala mnoho čtenářů také díky úspěšnému divadelnímu zpracování.

Hrdý Budžes

224 Kč
Kolik váží Matylda
(1x)
Třeťák Kája umí kdeco. Vládne skvělou dětštinou a dokonale komentuje všechno, co vidí. Ale to o Matyldě neví. Jenže otázka, kterou mu položila spolužačka Hermína, je pro něj zásadní. Hodlá ji zodpovědět stůj co stůj.

Kolik váží Matylda

230 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.

Saturnin

405 Kč
Začínáme na burze
Chcete dosáhnout úspěchu při obchodování na finančních trzích?
Ukázky

Začínáme na burze

359 Kč
Cilčina cesta
(5x)
Cilce je pouhých šestnáct let, když ji v roce 1942 odvezou do koncentračního tábora Osvětim-Březinka.
Ukázky

Cilčina cesta

359 Kč
Zobrazuji 631 - 640 z 1000 položek
<< < 1 .. 62 63 64 65 66 .. 100 > >>