Nejprodávanější knihy - červen 2020
poezie pro děti

Běhá zvíře po papíře - 11%
(1x)
Běhá zvíře po papíře je knížka hravých básniček z živočišné říše, ve kterých se dozvíte, že si tučňák dělá učňák, psi chodí na očkování kočkováním a jak se k sobě mají hyena a hygiena. Zjistíte, co dělat, když má káně zánět, kdy jsou vykulení tuleni
poezie pro děti

Běhá zvíře po papíře

216 Kč
192 Kč
Zdivočelé pohádky - 11%
Pozor, oficiální hlášení! Pohádky se zbláznily… Šest oblíbených pohádek – takt trochu jinak!
poezie pro děti

Zdivočelé pohádky

233 Kč
207 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie pro děti

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Hurvínkova nedělní chvilka pandemie - 12%
Hurvínkova poučení o tom, proč nosit roušku od ouška až k oušku, že neposedný vir může být na tyči v autobuse i u cizího kluka v puse a že je třeba mýt si ruce nejen když přijdeš zvenku, ale i když jsi hladil svoji fenku.
poezie pro děti

Hurvínkova nedělní chvilka pandemie

59 Kč
52 Kč
Každý dům má doma - 11%
Jednoduché verše Michala Černíka a dětem blízké obrázky Heleny Zmatlíkové seznamují nejmenší děti s rodinou a základními činnostmi, které doma dítě provázejí. Leporelo vhodné pro děti od 3 let.
poezie pro děti

Každý dům má doma

134 Kč
119 Kč
Uspávanky a vstávanky - 11%
Milí rodiče, prarodiče a všichni kamarádi dětí! Usínání a buzení jsou důležité chvilky. Když usínáme nebo vstáváme se špatnou náladou, promítne se to do našich nocí i dnů. Hodí se mít pro tyto situace malé rituály.
poezie pro děti

Uspávanky a vstávanky

178 Kč
158 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso - 11%
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
poezie pro děti

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
176 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
poezie pro děti

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
poezie pro děti
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Říkejte si pohádky - 11%
Oblíbené zveršované pohádky Františka Hrubína provázejí celé generace nejmenších čtenářů. S ilustracemi Jiřího Trnky patří ke klasice české poezie pro děti.
poezie pro děti

Říkejte si pohádky

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>