Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
horory

Strážci zákona - 20%
Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno jak má být. Jediná věc, která zcela nezapadá do obrazu, je červená dodávka, která vyčkává s běžícím motorem na kopci.
horory
Ukázky

Strážci zákona

229 Kč
183 Kč
Temná věž I. - Pistolník - 20%
(2x)
Pistolník je úvodním svazkem obří ságy Temná věž, kterou píše Stephen King od studentských let.
horory
Ukázky

Temná věž I. - Pistolník

180 Kč
144 Kč
Temná věž III - Pustiny - 20%
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory
Ukázky

Temná věž III - Pustiny

240 Kč
192 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 20%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
horory
Ukázky

Temná věž VI - Zpěv Susannah

230 Kč
184 Kč
Tři vyvolení - Temná věž II. - 20%
Magická směs fantasy a hororu v jedinečném podání Stephena Kinga Série TEMNÁ VĚŽ se odehrává ve zvláštní zdevastované zemi, která je plná ohromující vizuální představivosti i nezapomenutelných postav a zároveň děsivě odráží náš vlastní svět.
horory
Ukázky

Tři vyvolení - Temná věž II.

240 Kč
192 Kč
Mimo dosah - 20%
(1x)
Postmoderní vícehlasá hypnotická novela. Sen, realita, horor či noční můra?
horory
Ukázky

Mimo dosah

139 Kč
111 Kč
Mrtvá zóna - 20%
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory
Ukázky

Mrtvá zóna

249 Kč
199 Kč
Ve světle nebo ve stínu - 20%
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh.
horory
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

322 Kč
258 Kč
Pan Mercedes - 20%
(1x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory
Ukázky

Pan Mercedes

239 Kč
191 Kč
V temném zrcadle - 20%
(1x)
Nejznámější sbírka klasika hororového žánru obsahuje pět příběhů, které spojuje postava vypravěče, německého okultisty doktora Hesselia, který příběhy předkládá jako zápisky o svých pátráních.
horory
Ukázky

V temném zrcadle

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2