Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Nočník neohrožené ženy - 20%
Blogové zápisky sopranistky a sarkastičky Evy Benett mohou být vaší nejlepší kamarádkou, psycholožkou i vztahovou poradkyní. Procházejí nejhlubšími loužemi vztahů v zářivě barevných holinách a na každou bolest najdou náplast. A je jedno, jestli máte zlomené srdce, puchýř od nových lodiček nebo housera jak bič.
Ukázky

Nočník neohrožené ženy

199 Kč
159 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2. - 20%
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
222 Kč
Vrány - 20%
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
Ukázky

Vrány

229 Kč
183 Kč
Iluze - 20%
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
Ukázky

Iluze

179 Kč
143 Kč
Nebezpečné známosti - 20%
Vyšetřovatelka Eva Dallasová vkládá s manželem velké naděje do centra, které zřídili pro mládež na šikmé ploše. Na pomoc si přizvou i psycholožku Rochelle, která dostala ze závislosti svého bratra Lyla.
Ukázky

Nebezpečné známosti

229 Kč
183 Kč
Osmý život (pro Brilku) - 20%
(4x)
Strhující rodinná sága provázená vůní čokolády se odehrává na pozadí celého dvacátého století, za gruzínskoruské války a v neklidném revolučním období.
Ukázky

Osmý život (pro Brilku)

449 Kč
359 Kč
Červený trpaslík - Omnibus - 20%
(1x)
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
Ukázky

Červený trpaslík - Omnibus

487 Kč
390 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět - 20%
(2x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

149 Kč
119 Kč
Romance nad Seinou - 20%
(3x)
Jean-Luc Bauduin je bohatý aristokrat, rozhodnutý oženit se pouze s tou, jíž bude patřit jeho srdce. A pak přichází mladá krásná dívka, která tvrdí, že je Jean-Luc někým jiným a že si ji podle staré předmanželské smlouvy musí vzít za manželku.
Ukázky

Romance nad Seinou

109 Kč
87 Kč
Krvavý Bronx - 20%
(2x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
Ukázky

Krvavý Bronx

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>