Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Růže a čokoláda - 20%
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
207 Kč
Travič - 20%
Policistka Florence Loveladyová se vrací do městečka Sabden, aby splnila slib daný Larrymu Glassbrookovi. Před třiceti lety ho usvědčila ze sériových vražd. A nyní jí umírající Larry tvrdí, že čtyři dětské kostry nalezené kousek od bývalého městského sirotčince neležely v zemi dlouho. Vlastně je tam musel kdosi zahrabat docela nedávno...
Ukázky

Travič

279 Kč
223 Kč
Zapomenuté dívky - 20%
(3x)
V lese je nalezena mrtvá žena s výrazně zjizvenou tváří. Identifikace by měla být snadná, ale žena nikomu nechybí a v seznamech pohřešovaných nikdo podobný nefiguruje... Mezinárodní bestseller oceňované dánské autorky krimi.
Ukázky

Zapomenuté dívky

249 Kč
199 Kč
Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1) - 20%
(2x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE–B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1)

130 Kč
104 Kč
Katka - 20%
(3x)
Jaký je vlastně život Kateřiny B., která se v roce 2009 objevila v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové? Režisérka Katku sledovala čtrnáct let v sestupné spirále drog, krádeží, prostituce a fyzického i psychického chátrání, kterou jen občas přerušila naděje a odhodlání s drogami skoncovat.
Ukázky

Katka

249 Kč
199 Kč
Město v oblacích - 20%
Nový román Kristýny Sněgoňové přináší mezi troskami světa po apokalypse temné dobrodružství, jaké tu dlouho nebylo.
Ukázky

Město v oblacích

259 Kč
207 Kč
Šesté dítě - 20%
(5x)

Případ Opičího vraha spěje k rozuzlení, které byste nikdy nečekali... Když do budovy chicagské policie vstoupí Anson Bishop, hlavní podezřelý v případu Opičího vraha, nastane chaos. Nikdo netuší, že se chystá podat svědectví, které postaví na hlavu dosavadní vyšetřování a změní život všech zúčastněných.

Ukázky

Šesté dítě

339 Kč
271 Kč
Odvážný lord Brant - 73%
Příběh mladé anglické šlechtičny, která se chce koncem 18. století vyhnout nechtěnému manželství.
Ukázky

Odvážný lord Brant

143 Kč
39 Kč
Teorie podivnosti - 20%
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
158 Kč
Přeju si... tebe! - 20%
(1x)
Plastické chirurgyni Evelyn Rhoadesové se nepodařilo utajit narozeniny. Je jí 35 a celé městečko Bell Harbor se domnívá, že nutně potřebuje manžela. A aby toho nebylo málo, má jít za družičku na svatbu svých rozvedených rodičů, kteří se po letech svárů opět dali dohromady.
Ukázky

Přeju si... tebe!

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>