Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Konec hry
(3x)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: případ, v němž půjde o všechno. Případ, kterým se vražedný kruh uzavírá. Finlay Shaw, policista v důchodu, je nalezen mrtvý doma v zamčené místnosti.
Ukázky

Konec hry

279 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Deník ze dna
(2x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho poslední dny na svobodě...
Ukázky

Deník ze dna

279 Kč
Jeden z nás
(6x)
Nový strhující psychothriller z pera bestselleristky Shari Lapeny, mistryně nečekaných zvratů. Udržet tajemství mezi sousedy, kde každý každého zná, může být těžké.
Ukázky

Jeden z nás

229 Kč
Bál šílených žen
(8x)
Postavit románovou prvotinu na sporné existenci duchů je docela odvážné. Ale Victoria Mas neváhala, když se rozhodla vytvořit obraz pařížské společnosti konce 19. století, kde byl problém vyslovit i méně troufalou myšlenku, pokud její nositelkou byla žena.
Ukázky

Bál šílených žen

209 Kč
Dokonalé ticho
(5x)
Když všechno ztichne, kdo je uslyší křičet? Čtvrtý případ inspektora Callanacha a šéfinspektorky Turnerové.
Ukázky

Dokonalé ticho

299 Kč
Pláž v Chorvatsku
(5x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
Ukázky

Pláž v Chorvatsku

339 Kč
Já, rytíř - 30%
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové se usadil na králem zastaveném hradě Ojvíně a doufá, že toto sídlo bude dostatečnou ochranou pro jeho rodinu, neboť jako johanitský rytíř a králův nepostradatelný služebník bude muset hrad často opouštět.
Ukázky

Já, rytíř

199 Kč
139 Kč
Muž s podivnou minulostí
(1x)
Londýn, slunné léto roku 1914. Na plese debutantek má být králi a královně představena půvabná Charlotta. Málokdo ze společenské smetánky tuší, jaká mračna se stahují nad starým kontinentem. Do města přijíždí z Moskvy kníže Alex, aby tu jménem cara uzavřel důležitou smlouvu.
Ukázky

Muž s podivnou minulostí

269 Kč
Hlas kukačky - 30%
(10x)
Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti.
Ukázky

Hlas kukačky

189 Kč
132 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>