Nejprodávanější tituly - červen 2020

Jeden rok s Thomasem Bernhardem
(2x)
Během svého téměř desetiletého přátelství s Thomasem Bernhardem se obchodník s realitami Karl Ignaz Hennetmair (*1920) rozhodl zaznamenávat rozhovory a události Bernhardova života formou deníkových zápisů.

Jeden rok s Thomasem Bernhardem

447 Kč
Odčiněný hřích
Diego rozhodně není žádný uhlazený Španěl, naopak všichni ho považují za černou ovci rodiny. A když ještě unese snoubenku svého bratra Matíase, aby se s ní sám oženil a splnil tak podmínku, jak získat dědictví, nikdo nevěří, že svatba není jen naoko.
Ukázky

Odčiněný hřích

69 Kč
Skandální vztah
(1x)
Vyspat se se šéfem byla obrovská chyba, která může Naďu stát kariéru. Matt Richmond je jeden z nejbohatších a nejvlivnějších lidí v zemi a teď se o něj kvůli jeho románku s Naďou začal zajímat bulvár.
Ukázky

Skandální vztah

69 Kč
tweety 1956 - 1963
(1x)
Kniha obsahuje kompletní přepis deníků básnířky a historičky umění Věry Jirousové (1944–2011), které si jako školačka psala od ledna 1956.

tweety 1956 - 1963

356 Kč
Parlament v čase změny
Kniha představuje v šesti samostatných kapitolách vývoj parlamentních institucí na území českých zemí ve 20. století.

Parlament v čase změny

179 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.

Hobit

1 251 Kč
Nočník neohrožené ženy
Blogové zápisky sopranistky a sarkastičky Evy Benett mohou být vaší nejlepší kamarádkou, psycholožkou i vztahovou poradkyní.

Nočník neohrožené ženy

242 Kč
Tarbíci a marabu II.
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
Příběh zbloudilé kulky
Děj nového Kubíkova románu se odehrává v menším českém městě s početnou německou menšinou od konce druhé světové války do odsunu Němců.
Ukázky

Příběh zbloudilé kulky

267 Kč
Umění být zdráv
(5x)
Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí?
Ukázky

Umění být zdráv

386 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>