Nejprodávanější tituly - červenec 2020

Ještě než umřu
Šestnáctiletá Tessa má stejné pocity, touhy a plány jako její vrstevníci. Na jejich uskutečnění má ovšem podstatně méně času. Trpí leukémií v pokročilém stadiu a v takovém rozsahu, že není možná žádná další léčba.
Ukázky

Ještě než umřu

249 Kč
Konec starých časů
(4x)
V druhém díle trilogie Carmen Kornové sledujeme další osudy přítelkyň Henny, Käthe, Idy a Liny, narozených kolem roku 1900 v Hamburku. Nyní se nacházejí na prahu padesátky.
Ukázky

Konec starých časů

402 Kč
Bulbem záchranáře
(5x)
To máte: pád z výšky, mrtvice, epilepsie, tonutí, dopravní nehoda...

Bulbem záchranáře

341 Kč
Divoké víno
(1x)
Plukovník Nathaniel Graystone si po odchodu z armády ještě nestačil zvyknout na svou novou roli hraběte z Leybournu, a už dostal další „bojový“ úkol. Jeho kmotra ho pověří, aby z Portugalska dovezl do Londýna její neteř slečnu Gabrielle Frostovou...
Ukázky

Divoké víno

109 Kč
Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Nesvoboda
(2x)
Zneužívání zvířat v České republice má mnoho podob. Začíná u jídelních stolů, pokračuje v budovách pokusných laboratoří a zdaleka nekončí v klecích zoologických zahrad nebo cirkusových manéžích. Zvířata nenacházejí klid ani ve volné přírodě.

Nesvoboda

269 Kč
Nikdo není doma
(2x)
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli. Zapadlá yorkshirská vesnička Black Gale měla pouhých devět obyvatel. Nebyli to jen sousedé, ale také blízcí přátelé, kteří se často vídali a trávili spolu čas, včetně onoho osudného Halloweenu, kdy se sešli naposledy.

Nikdo není doma

449 Kč
Velikost člověka
(4x)

Rok 1493, Milán, vrchol renesance. Městem se prochází Leonardo da Vinci a jeho sláva se šíří daleko za Alpy, až ke francouzskému dvoru.

Ukázky

Velikost člověka

312 Kč
Osud tažných ptáků
(3x)
Mokřady západního Nizozemí jsou útočištěm ptactva, které fascinuje nadějného biologa Maartena. Pravidelně vyplouvá na svá pozorování, aby v přírodě našel harmonii, kterou postrádá mezi lidmi.
Ukázky

Osud tažných ptáků

258 Kč
Velká chyba - Doggerland 1.
(4x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...

Velká chyba - Doggerland 1.

358 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>