Nejprodávanější tituly - červenec 2020

Už je zítra? Aneb jak pandemie mění Evropu
(1x)
Jak bude vypadat svět po koronavirové pandemii? A nežijeme v něm již nějakou dobu? Neučinila pandemie jen zřejmějšími dlouhodobé trendy? Jak by se měly na ekonomickou krizi v době deglobalizace připravit národní státy a jak Evropská unie?

Už je zítra? Aneb jak pandemie mění Evropu

135 Kč
Evropa - Dějiny jednoho kontinentu
(4x)
Rozsáhlá syntetická práce profesora historie Londýnské univerzity mapující dějiny Evropy od prehistorických počátků až po pád komunismu na počátku 90. let minulého století.

Evropa - Dějiny jednoho kontinentu

1 272 Kč
Dcery
(2x)
Lucy Fricke ve své knize vypráví o ženách, které zaskočil střední věk, protože ve svých očích nikdy nedospěly. Vypráví o loučení, jehož nezůstane ušetřen nikdo z nás.

Dcery

233 Kč
Konec hry
(3x)
Hadrovým panákem vše začalo. Loutkářem to pokračovalo. A teď je tu Konec hry: případ, v němž půjde o všechno. Případ, kterým se vražedný kruh uzavírá.

Konec hry

359 Kč
Oheň a dým
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.

Oheň a dým

449 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět
(2x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

149 Kč
Soběstačný
(8x)
Zuzana Dostálová napsala román o dospívání a dospělosti, o samotě a samostatnosti. Hrdinův život sleduje v rozmezí několika let a vyprávění nenechává jen na něm.
Ukázky

Soběstačný

150 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(5x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?

Kdo ví, kde budu zítra

269 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Doktor Mráz
(2x)

Píše se rok 1939 a právník Albert Mráz nalezne v prorežimním časopise Gardista článek, ve kterém je hlavním hrdinou on sám. Píše se v něm o pokřtěném židovském advokátovi, který si změnil jméno, aby mohl i nadále bohatnout na úkor Slováků.

Ukázky

Doktor Mráz

222 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>