Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2020

Zapomenutá vražda
Gwenda Reedová díky záhadným útržkům vzpomínek pomalu nabývá děsivé jistoty, že v domě, který si s manželem koupila, už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové odhalit tajemství dávného zločinu?

Zapomenutá vražda

269 Kč
Ferda, Beruška a Pytlík & Ferda sporty všeho druhu
Plejáda populárních českých herců účinkuje ve dvou příbězích podle knížek Ondřeje Sekory o Ferdovi Mravencovi a jeho přátelích.

Ferda, Beruška a Pytlík & Ferda sporty všeho druhu

210 Kč
Havel - 18%
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.

Havel

411 Kč
335 Kč
Kouzelná lucerna
Dvacet pohádek určených dětem ve věku 4 až 8 let. Hlasité předčítání těchto textů vtáhne děti do báječných dobrodružství a naplno podnítí jejich představivost. Audio verze oblíbené pohádkové knihy. Čte Ilona Csáková.

Kouzelná lucerna

169 Kč
Zmrtvýchvstání
(1x)
Román o houževnatosti lidské vůle, čelící nástrahám americké divočiny, zfilmoval režisér Alejandro González Inárritu s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.

Zmrtvýchvstání

359 Kč
Nulté číslo
(7x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.
Ukázky

Nulté číslo

314 Kč
Sára - kniha první
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.

Sára - kniha první

254 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma
(4x)
Největší cestovatelské dobrodružství od dob Honzíkovy cesty! - čte Miloň Čepelka

40 dní pěšky do Jeruzaléma

296 Kč
50 nejznámějších bajek
Nejznámější bajky v interpretaci oblíbených českých herců. Krátké pohádkové příběhy ze zvířecí říše obsahující užitečné ponaučení. Převyprávěné bajky Ezopa, La Fontaina a Krylova jsou přístupné i nejmladším posluchačům předškolního věku.

50 nejznámějších bajek

267 Kč
Ať žije Spejbl!
Kompilace nejzajímavějších archivních nahrávek, doplněný úplnými novinkami a jedním vzácným objevem. Všichni tři historičtí interpreti slavného „taťuldy“, tedy Josef Skupa, Miloš Kirschner a Martin Klásek.

Ať žije Spejbl!

210 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 205 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 21 > >>