Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
poezie

Nok a knedlíček
Hrst legrace, snítku hravosti, na špičku nože nevázaného dryáčnictví a tři kapky fantazie na barvu, a aby byla kůrčička křupavá, jak se patří.
poezie

Nok a knedlíček

224 Kč
Před pikolou, za pikolou
(1x)
Před pikolou, za pikolou je básnickou prvotinou autorky, která již vydala sbírku povídek „Jídelna Šalom a jiné židovské povídky z dnešní Prahy.“ Název sbírky odkazuje k hravému poetizmu a lze je zařadit do sféry milostné a meditativní lyriky.
poezie

Před pikolou, za pikolou

180 Kč
Skvosty poezie
(6x)
Kniha Skvosty poezie je útlý svazek hutných medailonů českých básníků-klasiků, který může po řadu let sloužit k popularizaci české poezie, zejména mezi mladými lidmi a zájemci o umění recitace.
poezie

Skvosty poezie

116 Kč
Dílo J.Seiferta 4.
(1x)
Verše, které Jaroslav Seifert po rozchodu s KSČ (1929) zpravidla jako nepodepsané publikoval v druhé polovině 30. let v sociálnědemokratickém denním tisku (Ranní noviny, Právo lidu, Večerník Práva lidu ad.). V
poezie
Ukázky

Dílo J.Seiferta 4.

405 Kč
Kouká Mína do komína
Soubor říkanek pro děti od 4 let je určen k procvičování výslovnosti všech hlásek českého jazyka.
poezie

Kouká Mína do komína

212 Kč
Podolí
Knižní debut Jonáše Zbořila.
Klidná básnická tempa, civilní obraznost, putování po drahách velkoměsta, žilky tajemství srdce. Silné svědectví o narůstání „cizího kontinentu“, který v sobě nakonec skrývá příběh každého z nás.
poezie

Podolí

134 Kč
Republiku a varlata
Autor hledá prostřednictvím prozaického útvaru na pomezí autoanalýzy, osobní zpovědi, básně a odborného textu historickou logiku psychosociálního, společenského a politického vývoje světa od začátku 20. století až po rok 1977.
poezie

Republiku a varlata

313 Kč
Úloža
Poslední básnická sbírka českého básníka, esejisty, uměleckého publicisty a kulturního organizátora, jedné z nejvýznamnějších osobností poválečné české kultury. Přestože autor knihu nedokončil, sbírka má všechny vlastnosti svrchovaného literárního díla.
poezie

Úloža

133 Kč
Ve snu ve snu snil jsem sen
(1x)
Obsáhlý výbor z básnické tvorby předního amerického básníka, žijící legendy a ikony San Franciska Lawrence Ferlinghettiho.
poezie

Ve snu ve snu snil jsem sen

358 Kč
Básně z Ledové hory
(1x)
Výbor z tvorby čínského básníka, poustevníka a vyznavače čchanu z doby dynastie Tchang v překladu Aleny Bláhové a Olgy Lomové.
poezie

Básně z Ledové hory

219 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 168 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 17 > >>