Nejprodávanější knihy - srpen 2020
beletrie

Na smrt - 11%
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
beletrie
Ukázky

Na smrt

358 Kč
318 Kč
Vražda na blatech - 11%
(2x)
Jedna dívka utopená v bažině, druhá probodená dřevěným kolíkem a třetí s podříznutým hrdlem.
beletrie

Vražda na blatech

314 Kč
279 Kč
Tíživá láska - 11%
(3x)
V prvním románu Eleny Ferrante, autorky celosvětového bestselleru Geniální přítelkyně, se hlavní hrdinka Delia vrací do rodné Neapole, aby dala do pořádku záležitosti své zesnulé matky Amalie.
beletrie
Ukázky

Tíživá láska

222 Kč
198 Kč
Příběh služebnice - 11%
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
beletrie
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
278 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 6%
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
beletrie

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
215 Kč
Celý život - 11%
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
beletrie

Celý život

539 Kč
479 Kč
Dobývání nebe - 11%
(2x)
Po válečném románu Tělo a intimní novele o sžívání a umírání Čerň a stříbro se Paolo Giordano (*1982) v košatém románu Dobývání nebe vrací ke generační výpovědi, s níž na sebe upoutal pozornost už v oceňované prvotině Osamělost prvočísel.
beletrie

Dobývání nebe

449 Kč
399 Kč
Noční klub Mars - 11%
(2x)
Devětadvacetiletá striptérka Romy Hallová byla odsouzená k dvěma doživotním trestům za to, že zabila svého stalkera. Romy se musí naučit žít ve společnosti tří tisíc žen v otřesném prostředí plném násilí.
beletrie
Ukázky

Noční klub Mars

358 Kč
318 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
beletrie

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět - 11%
(1x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
beletrie
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

222 Kč
198 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>