Nejprodávanější Kniha - srpen 2020

Můj otec byl MIB
(1x)
Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu! Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (=MiB), kteří se od 50. let minulého století objevují u svědků fenoménu UFO, dotěrně se jich vyptávají, konfiskují jim pořízené fotografie? ...

Můj otec byl MIB

693 Kč
Tíživá láska
(3x)
V prvním románu Eleny Ferrante, autorky celosvětového bestselleru Geniální přítelkyně, se hlavní hrdinka Delia vrací do rodné Neapole, aby dala do pořádku záležitosti své zesnulé matky Amalie.
Ukázky

Tíživá láska

222 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Žena s mateřským znaménkem
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
Evropa - Dějiny jednoho kontinentu
(4x)
Rozsáhlá syntetická práce profesora historie Londýnské univerzity mapující dějiny Evropy od prehistorických počátků až po pád komunismu na počátku 90. let minulého století.

Evropa - Dějiny jednoho kontinentu

1 272 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.

Celý život

539 Kč
Dobývání nebe
(2x)
Po válečném románu Tělo a intimní novele o sžívání a umírání Čerň a stříbro se Paolo Giordano (*1982) v košatém románu Dobývání nebe vrací ke generační výpovědi, s níž na sebe upoutal pozornost už v oceňované prvotině Osamělost prvočísel.

Dobývání nebe

449 Kč
Noční klub Mars
(2x)
Devětadvacetiletá striptérka Romy Hallová byla odsouzená k dvěma doživotním trestům za to, že zabila svého stalkera. Romy se musí naučit žít ve společnosti tří tisíc žen v otřesném prostředí plném násilí.
Ukázky

Noční klub Mars

358 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Rolnictvo na pozdně středověkém Chebsku
Středověké rolnictvo je pro historiky velkou a mimořádně přitažlivou neznámou, neboť v sobě skrývá klíč k pochopení pozdějšího ekonomického růstu, nebo naopak zarážející stagnace některých evropských regionů.

Rolnictvo na pozdně středověkém Chebsku

531 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>