Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2020
beletrie

Josef Fanta: Ekolog lesa a krajiny
Věcné názory profesora Josefa Fanty týkající se péče o lesní ekosystémy a krajinu jsou v posledních desetiletích v české debatě o smysluplném využívání lesa a krajiny nepřehlédnutelné. "O les se nedá pečovat harvestorem," říká ve svých vzpomínkách.
beletrie

Josef Fanta: Ekolog lesa a krajiny

233 Kč
Neutěšenci
(3x)
Do nejmenované evropské metropole, připomínající složený portrét Prahy a Vídně, přijíždí světově proslulý klavírní virtuóz. Od jeho vystoupení si místní občané slibují nejen nevšední hudební zážitek, ale hlavně duchovní obrodu upadající obce.
beletrie

Neutěšenci

358 Kč
Agent na cizím hřišti
(4x)
Nat je veteránem britské tajné služby. V sedmačtyřiceti letech by čekal, že ho pošlou na odpočinek, ale on dostane nový tým a nový úkol: dohlížet na aktivitu ruských agentů řízených Moskvou.
beletrie

Agent na cizím hřišti

358 Kč
Divoké labutě
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
beletrie

Divoké labutě

449 Kč
Hladoví a sytí
Německo uzavřelo svou jižní hranici a zabránilo přílivu azylantů. Na Sahaře vznikají obrovské uprchlické tábory, v nichž čekají miliony uprchlíků na vyřízení žádosti o azyl. Čekají a čekají…
beletrie
Ukázky

Hladoví a sytí

403 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(7x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
beletrie
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

447 Kč
Herec
Skutečný příběh, který se může stát i vám... Hlavním hrdinou knihy je Jan – známý, obletovaný, slávou zkažený i unavený herec. Když mu v telefonu omylem přistane smska z neznámého čísla, využije toho k nezávaznému klábosení...
beletrie

Herec

251 Kč
Pan Sova
(1x)
Pan Sova bydlí v malém útulném domečku. Žít sám není snadné, někdy má pan Sova i strach, jindy se mu stýská po kamarádovi, se vším si musí poradit sám. O neuvěřitelné zážitky však nemá nouzi.
beletrie

Pan Sova

179 Kč
Vytěženej kraj
(6x)
České středohoří, Litvínov, Most, Libkovice, Krušné hory, Ústí nad Labem, Hrob... Dvojice protagonistů hledá filmové lokace v kraji, ze kterého si každý urval, co mohl. Ale někdy přijíždíte hledat pochmurná místa, a potkáte krásu.
beletrie

Vytěženej kraj

224 Kč
Možnosti milostného románu
(10x)
Román o tom, proč vlastně jsme jeden s druhým.
beletrie
Ukázky

Možnosti milostného románu

386 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>