Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2020
ekonomie

Co je nového v managementu
Futuristické vize předpokládaly, že rozvoj technologií každému z nás umožní v práci trávit méně času. I když se kolem nás změnilo mnoho, nejběžnějším modelem vztahů na pracovišti zůstává hierarchie nadřízený–podřízený.
ekonomie
Ukázky

Co je nového v managementu

90 Kč
Co nesmíte vědět! 2 - 11%
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

ekonomie

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
392 Kč
Druhý věk strojů - 11%
Kniha objasňuje masivní změny, které díky digitálním inovacím právě nyní podstupuje ekonomika a celý náš svět.
ekonomie

Druhý věk strojů

296 Kč
263 Kč
Matematika v ekonomii a ekonomice - 11%
(1x)
Moderní učebnice inspirovaná prestižními publikacemi anglosaských univerzit pokrývá problematiku, jež je obsahem výuky matematiky na českých VŠ, klade důraz na případové studie z ekonomické praxe, na aplikace osvojených matematických dovedností.
ekonomie

Matematika v ekonomii a ekonomice

350 Kč
311 Kč
Praktický průvodce českými účetními výkazy v německém jazyce aneb překlad z češtiny do němčiny - 11%
Kniha je určena pro účetní pracovníky, auditory, poradenské organizace, jazykové a ekonomické školy, studenty a pedagogické pracovníky ekonomických škol, organizace zabývající se zpracováním softwaru pro účetnictví.
ekonomie

Praktický průvodce českými účetními výkazy v německém jazyce aneb překlad z češtiny do němčiny

269 Kč
239 Kč
Profesní poradenství
Publikace zdůrazňuje, aby klienti upřesňovali cíle osobního a odborného rozvoje, včetně aktivního přístupu k budování jejich profesní kariéry.
ekonomie

Profesní poradenství

89 Kč
Kladivo na exekutora - 11%
(1x)
Exekuce patří k největším strašákům dnešní doby. Někde zapomenete zaplatit desetikorunový dluh, přestěhujete se a za pár let po vás chtějí dvacet tisíc, nebo ještě více. Tato příručka vám poradí, jak se v takovém případě dá postupovat.
ekonomie

Kladivo na exekutora

135 Kč
120 Kč
Marketing a strategické řízení ve veřejných službách
Na trhu ojedinělá publikace je určena manažerům a výkonným pracovníkům organizací, které dodávají veřejné služby nebo které je z pozice veřejného zadavatele objednávají. Zaujme i všechny další čtenáře, jimž není kvalita veřejných služeb lhostejná.
ekonomie

Marketing a strategické řízení ve veřejných službách

89 Kč
Marketing služeb - efektivně a moderně - 11%
V praktické a čtivé knize se dozvíte, jak vytvořit nabídku konkurenceschopného sortimentu služeb a tyto služby úspěšně poskytovat zákazníkům.
ekonomie

Marketing služeb - efektivně a moderně

314 Kč
279 Kč
Marketing management - 11%
Čtrnácté vydání nejuznávanější učebnice marketingového řízení, tzv. bible marketingu, přináší nejnovější poznatky marketingové teorie a praxe. Autoři reflektují dramatické změny v marketingovém prostředí, zejména ekonomické poklesy, recese apod.
ekonomie

Marketing management

2 061 Kč
1 832 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 63 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>