Nejprodávanější tituly - září 2020

Patrick Melrose I
(3x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – překlad. První tři díly částečně autobiografické pětidílné série románů o Patricku Melroseovi, která sloužila jako předloha televizní minisérie, kde titulní roli bravurně ztvárnil Benedict Cumberbatch.
Ukázky

Patrick Melrose I

313 Kč
V zemi babišismu a buranokracie
Kniha publicisty a předsedy Klubu na obranu demokracie Bohumila Doležala prostřednictvím jeho článků mapuje sedmileté období od nástupu „Nových pořádků“ v roce 2013, tedy zejména důsledky prezidentství Miloše Zemana a mocenského vzestupu A. Babiše.

V zemi babišismu a buranokracie

251 Kč
Baletky
(11x)
Baletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum.
Ukázky

Baletky

224 Kč
Nejhorší obavy
(2x)
Oblíbená komisařka Marie Výrová ze série Detektivové od Nejsvětější Trojice se vrací.
Ukázky

Nejhorší obavy

296 Kč
Oheň a dým
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.

Oheň a dým

449 Kč
Život v utajení
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.

Život v utajení

296 Kč
Sněžný měsíc
(5x)
Stopa vede do Beskyd! Realitní agentka Olga byla zavražděna na odlehlém místě v Beskydech před roubenkou, kterou nabízela k prodeji.
Ukázky

Sněžný měsíc

359 Kč
Naděje v dějinách
(2x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů.
Ukázky

Naděje v dějinách

242 Kč
Divoké labutě
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.

Divoké labutě

449 Kč
Konec starých časů
(4x)
V druhém díle trilogie Carmen Kornové sledujeme další osudy přítelkyň Henny, Käthe, Idy a Liny, narozených kolem roku 1900 v Hamburku. Nyní se nacházejí na prahu padesátky.
Ukázky

Konec starých časů

402 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>