Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dobrodružné

Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
dobrodružné
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Prašina - Černý merkurit - 20%
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
dobrodružné
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
116 Kč
Prašina - Bílá komnata - 20%
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
dobrodružné
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
151 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

dobrodružné
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dobrodružné
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
dobrodružné
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
175 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
dobrodružné
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Apollónův pád - Hrobka nemrtvých - 20%
(1x)

Apollónova cesta za vykoupením nebere konce. 4. díl série ze světa Percyho Jacksona. Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose. Řecký bůh na cestě za znovuzískáním někdejších schopností se tentokrát vydává do Tábora Jupiter v Sanfranciském zálivu.

dobrodružné
Ukázky

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

299 Kč
239 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
dobrodružné
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
dobrodružné
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
dobrodružné
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
dobrodružné
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
dobrodružné
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružné
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna - 20%

Ellie, Lottie a James prchají před nebezpečnými Leviatány až na druhý konec světa! Princezna Ellie, její dvojnice Lottie a osobní strážce Jamie se pokoušejí uniknout Leviatánům, kteří jdou po princezně. Ve snaze dostat se od nich co nejdál odjedou na sesterskou pobočku Rosewoodské školy až v dalekém Japonsku.

dobrodružné
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna

259 Kč
207 Kč
Zmizení Edwina Lindy - 20%

Tajemství Šumavy v ohrožení. První díl dobrodružné série Tromby. Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fantasy knížek. Spolu s kamarády se rozhodne ochránit tajemství, které mu zanechal otec: mapu Šumavy a záhadný zápisník, který by v rukou mocných proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.

dobrodružné
Ukázky

Zmizení Edwina Lindy

189 Kč
151 Kč
Záhada hotelu Winterhouse - 20%
Alžbětu čeká nejlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé.
dobrodružné
Ukázky

Záhada hotelu Winterhouse

279 Kč
223 Kč
Hvězdný prach: Jen uvěřit - 20%
Lucka má prázdniny, ale žádnou kamarádku, se kterou by se dalo něco podnikat. Potom se ale přistěhují noví sousedi a rázem se všechno změní. Lucka zjistí, že se narodila s tajnými vlohami ducha hvězdného prachu.
dobrodružné
Ukázky

Hvězdný prach: Jen uvěřit

169 Kč
135 Kč
Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 20%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří…… vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří.A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
dobrodružné
Ukázky

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 99 položek
1 2 3 .. 5 > >>