Nejprodávanější tituly v roce 2020
film

Monteverdi: Il ritorno di Ulisse in patria
(1x)
Vrcholem sezóny 2016-2017 v divadle Divadle des Champs-Elysées v Paříži byla tato pestrobarevná a nápaditá inscenace, kterou natočila Emmanuelle Haimová v režii Mariame Clementa.
film

Monteverdi: Il ritorno di Ulisse in patria

503 Kč
Psi Páně
Netradiční dokumentární film o Řádu kazatelů, dominikánů. Vznikl k příležitosti 800 let od založení řádu. Nesleduje však jeho bohatou historii, zaměřuje se na současné dominikány i lidi kolem nich.
film

Psi Páně

135 Kč
Zahradnictví
(2x)
Rodinná sága pokrývající plochu dvaceti let je rozvržena do tří částí (Rodinný přítel, Dezertér a Nápadník), z nichž každá je psána v trochu jiném žánru a každou vypráví jiný interpret.
film

Zahradnictví

269 Kč
Birdman

“Michael Keaton předvádí nejlepší výkon své kariéry” (Peter Travers, Rolling Stone) v “legračním a frenetickém” (Manohla Dargis, The New York Times) filmu od proslulého scenáristy a režiséra Alejandra G. Inárritu.

film

Birdman

179 Kč
Cesta vzhůru
Jeden z nejúspěšnějších dokumentů 2015 uvedených v kinech vychází na DVD.
film

Cesta vzhůru

269 Kč
Všechno!
DVD přináší první souborné vydání filmů malíře Víta Soukupa (1971-2007), které se podařilo pět let po jeho smrti nalézt.
film

Všechno!

293 Kč
Voda pro slony
Držitelé Ceny Akademie® Reese Witherspoon a Christoph Waltz se společně a Robertem Pattinsonem představují ve výpravném příběhu o zakázané lásce, který byl natočen na motivy proslulého bestselleru Sary Gruen.
film

Voda pro slony

89 Kč
Modelář
Psychologický příběh dvou kamarádů, kteří provozují firmu s drony…
film

Modelář

89 Kč
Above Us Only Sky
Dokument vypráví dosud nevyřčený příběh o kultovním albu Johna Lennona s názvem Imagine. Je to zároveň příběh o setkání Yoko s Johnem a Východu se Západem.
film

Above Us Only Sky

413 Kč
Daddy Cool
Adriena jeho přítelkyně vykopne, protože se vůbec nechová jako zralý muž, ale mnohem spíš jakoby mu bylo čtrnáct. Bez zodpovědnosti, bez ambicí, bez pořádné práce, zato vždycky na pohodu a tabáček.
film

Daddy Cool

179 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 70 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>