Nejprodávanější tituly v roce 2020
film

Daddy Cool
Adriena jeho přítelkyně vykopne, protože se vůbec nechová jako zralý muž, ale mnohem spíš jakoby mu bylo čtrnáct. Bez zodpovědnosti, bez ambicí, bez pořádné práce, zato vždycky na pohodu a tabáček.
film

Daddy Cool

179 Kč
Fighter
Hvězdně obsazené biografické drama The Fighter v hlavních rolích s Markem Wahlbergem a Christianem Balem vypráví skutečný příběh o nepravděpodobné cestě Mickyho Warda za boxerským titulem v kategorii velterovy váhy.
film

Fighter

449 Kč
Hlavní kandidát

Hugh Jackman září v roli charismatického politika Garyho Harta ve strhujícím dramatu, příběhu o vzestupu a pádu senátora Harta.

film

Hlavní kandidát

89 Kč
Přes hranici

Gloria (Gina Rodriguez) míří do Tijuany v Mexiku, aby navštívila svou nejlepší kamarádku, která se tu účastní místní soutěže o královnu krásy. Během večírku v baru ale její přítelkyni někdo unese a samotná Gloria se zaplétá do nebezpečné hry...

film

Přes hranici

179 Kč
Spolujízda
Připravte se na životní jízdu v akcí nabité komedii plné skvělých hlášek a vtipů!
film

Spolujízda

179 Kč
Stíny mezi námi

Bella Thorne září v hlavní roli romantického nadpřirozeného thrilleru Stíny mezi námi. Deset let po apokalyptické události, po které svět ovládli duchové, obdrží Roni (Thorne) výhružnou zprávu ze záhrobí.

film

Stíny mezi námi

89 Kč
Školní nářez
Proslulá britská internátní škola se stává krvavým bojištěm, když se na nedalekém místě objeví tajemná díra. Poté se rozpoutá se nevýslovná hrůza…
film

Školní nářez

179 Kč
Úniková hra
Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití.
film

Úniková hra

359 Kč
Ve spárech ďábla

Šokující vymítání ďábla, které se vymklo kontrole, stálo mladou dívku život. O několik měsíců později přiváží do márnice, kde pracuje Megan Reed (Shay Mitchell), zohyzděnou mrtvolu.

film

Ve spárech ďábla

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 71 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>