Nejprodávanější Kniha v roce 2020
ostatní

Leonardo da Vinci - 11%

Skutečný obraz největšího génia všech dob poskládaný z jeho tisícistránkových deníkových záznamů

Zůstává nejkreativnějším géniem našich dějin. Jaká tajemství nám může odhalit? Autor životopisných bestsellerů Steva Jobse nebo Alberta Einsteina, ov

ostatní

Leonardo da Vinci

539 Kč
479 Kč
Umění vnímat umění pro děti a rodiče - 11%
(1x)
Kniha je určena těm, kteří si chtějí s dětmi povídat o výtvarném umění.
ostatní

Umění vnímat umění pro děti a rodiče

899 Kč
799 Kč
Madeleine - 11%
(3x)
Autorka se coby americká ministryně zahraničí během dvou prezidentských období Billa Clintona podílela na zásadních politických rozhodnutích své doby a účastnila se nejednoho dějinného dramatu.
ostatní
Ukázky

Madeleine

448 Kč
398 Kč
I'm Your Man: Pocta Leonardu Cohenovi. Luxusní limitovaná edice. - 11%
Dárkové vydání autorizované biografie Leonarda Cohena zdobí CD s devíti Cohenovými hity v podání zpěvačky Barbory Mochowe a smyčcového kvarteta Unique Quartet. Nechybí mezi nimi slavné Hallelujah, Take This Waltz či Suzanne.
ostatní

I'm Your Man: Pocta Leonardu Cohenovi. Luxusní limitovaná edice.

897 Kč
798 Kč
Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče - 11%
Jak přemýšlet o architektuře pro laiky i znalce od deseti do sta let. Albert Einstein kdysi řekl: „Pokud to neumíš jednoduše vysvětlit, tak tomu dostatečně nerozumíš.
ostatní

Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče

899 Kč
799 Kč
Live in Your Garden - 11%
Tato velkoryse vypravená publikace přináší svěží a veskrze současný pohled na zahradu jako na přátelské místo, kde se vám bude dobře žít a kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.
ostatní

Live in Your Garden

629 Kč
559 Kč
Buď jako jednorožec - 11%
Udělejte si s Jednorožcem výlet do země pozitivního myšlení a žijte život plný slunce, duhy a radosti. Hygge? V tom byl doma. Mindfulness? Žije přítomností. Úklid? Nepotřebuje věci, co ho táhnou k zemi...
ostatní

Buď jako jednorožec

133 Kč
118 Kč
Magor a jeho doba - 11%
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
ostatní

Magor a jeho doba

449 Kč
399 Kč
Saint Vitus´s Cathedral - 6%
Další v řadě knižních vydání fotografických cyklů Josefa Sudka přináší unikátní svazek fotografií Svatovítské katedrály z dvacátých let, o jejichž knižní vydání autor neúspěšně usiloval po celý svůj život.
ostatní

Saint Vitus´s Cathedral

637 Kč
599 Kč
99 domů 3 - 11%
Třetí díl bestselleru 99 DOMŮ představuje dalších devadesát devět špičkových rodinných domů, které byly postaveny v uplynulých šesti letech v České republice.
ostatní

99 domů 3

1 431 Kč
1 272 Kč
Michal Prokop - 11%
Název vzpomínek rockového zpěváka Michala Prokopa ZTRÁTY A NÁVRATY přesně vystihuje jeho více než padesátiletou kariéru. Publicista Michal Bystrov se s ním setkával téměř dva roky. Vznikla tak kniha, která podrobně mapuje osobní i umělecký život.
ostatní

Michal Prokop

360 Kč
320 Kč
Dějiny české detektivky - 11%
(2x)
První shrnutí dějin kriminálního žánru v českých zemích ukazuje, kdy se poprvé objevil český detektivní román, kde má česká detektivka kořeny nebo jak se za poslední století vyvíjela.
ostatní
Ukázky

Dějiny české detektivky

314 Kč
279 Kč
Tradinář - 11%
(1x)
Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky a rituály, ale i praktický dopad - jak vše dětem vysvětlit, včas si připravit, na nic nezapomenout?
ostatní
Ukázky

Tradinář

539 Kč
479 Kč
Pinochet - 64%
(2x)
Chilský historik se ve své knize snaží vytvořit životopisný portrét generála Pinocheta bez apriorních ideologických východisek. Věnuje se represivní povaze režimu, ale také budování nové ekonomické struktury pod taktovkou mladých neoliberálních ekonomů.
ostatní

Pinochet

556 Kč
198 Kč
Umění a iluze - 11%
(1x)
Tento ucelený soubor studií vyšel už v roce 1959, v dalších letech byl doplňován, přepracováván a znovu vydáván; zůstává platným vhledem do „psychologie znázorňování“.
ostatní

Umění a iluze

718 Kč
638 Kč
Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“ - 11%
Jürgen Todenhöfer cestoval jako první západní publicista, v doprovodu těžce ozbrojených džihádistů, po Islámském státě. Byla to dobrodružná akce s nejistým koncem. Jedině tak ale bylo možné poznat zblízka život nejnebezpečnějších teroristů na světě.
ostatní

Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“

269 Kč
239 Kč
Portraits - 6%
(1x)
Druhý svazek fotografických cyklů obsahuje Sudkovu portrétní tvorbu. Anglické vydání.
ostatní

Portraits

637 Kč
599 Kč
Iva Janžurová - Včera, dnes a zítra - 11%
Rozšířené a aktualizované vydání biografie jedné z našich nejpopulárnějších hereček, familiárně označované jako Janžurka, přibližuje neotřelým a zasvěceným způsobem její osobní i profesní život.
ostatní

Iva Janžurová - Včera, dnes a zítra

341 Kč
303 Kč
Nebezpečná metoda - 11%
Kniha popisuje začátky nového vědního oboru - psychoanalýzy. Poprvé odkrývá příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem a jejich rozchodu, ve kterém svou roli sehrála žena - Sabina Spierlreinová.
ostatní
Ukázky

Nebezpečná metoda

357 Kč
318 Kč
Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
ostatní

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>