Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
česká

Hotýlek
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
Hvězdy na cestě
(2x)
V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání.
česká
Ukázky

Hvězdy na cestě

249 Kč
Kundera
(11x)
Obsáhlý Novákův životopis mapuje ve čtyřech oddílech Kunderovo rodinné zázemí, autorovy básnické počátky ve znamení stalinismu padesátých let, prominentní působení v letech šedesátých a život v hledáčku Státní bezpečnosti před odchodem do exilu.
česká
Ukázky

Kundera

498 Kč
Vrány
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
česká
Ukázky

Vrány

229 Kč
Aristokratka na koni
(11x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
česká
Ukázky

Aristokratka na koni

159 Kč
Postel hospoda kostel
(12x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem.
česká
Ukázky

Postel hospoda kostel

198 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
česká
Ukázky

Němci

259 Kč
Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen - 30%
(7x)
Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají s příběhy zajímavých severočeských postav.
česká
Ukázky

Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen

299 Kč
209 Kč
Před povodní
(2x)
Vilu na břehu řečovické řeky navštěvuje neznámý host. Přichází starou studnou a nepatří do suchozemského světa. Také Hanu Strnadovou přitahuje spíše svět pod hladinou než mezilidské vztahy ve městě.
česká
Ukázky

Před povodní

209 Kč
Sekta
(1x)
Novinář Marek Vráz alias Terence se dozvídá o muži, který za podivných okolností zmizel a nechal po sobě jen neobvyklý vzkaz. Pátrání Terence zavede až do hor v severní Itálii, kde žije komunita důsledně uzavřená před okolním světem.
česká
Ukázky

Sekta

179 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>