Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
detektivky

Vražda ve Vídni - 30%
Hilde Jahnová, investigativní novinářka Vídeňského posla, sedí v kavárně v devátém obvodu a sleduje prázdnou budovu firmy. Hoří nedočkavostí. Očekává totiž příchod svého informátora, se kterým si domluvila schůzku.
detektivky
Ukázky

Vražda ve Vídni

239 Kč
167 Kč
Ženská na odstřel
(1x)
Marek „Terence“ Vráz je uprostřed noci vyrušen zoufalým bušením na domovní dveře. Za nimi najde vyděšenou kolegyni novinářku, která ho ve strachu o život prosí o pomoc. Tvrdí, že byla před malou chvílí svědkem toho, jak policie zabila bezbranného člověka.
detektivky
Ukázky

Ženská na odstřel

179 Kč
Drak spí
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
detektivky
Ukázky

Drak spí

319 Kč
Anděl v podsvětí
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
detektivky
Ukázky

Anděl v podsvětí

298 Kč
Bretaňský odkaz
(2x)
Osmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.KOMISAŘ DUPIN TENTOKRÁT VYŠETŘUJE PŘÍMO PŘED VLASTNÍM PRAHEMV „Modrém městě“ na břehu moře slaví Bretaňci začátek léta a vše by bylo báječně veselé nebýt…
detektivky
Ukázky

Bretaňský odkaz

209 Kč
Kouřová clona

Pokračování atmosférické, návykové a oceňované krimi série s komisařem Alexandrem Blixem a novinářkou Emmou Rammovou Během silvestrovských oslav dojde v Oslu k nečekanému výbuchu.

detektivky
Ukázky

Kouřová clona

279 Kč
Temná zákoutí - 30%
V jednom bytě je nalezena mrtvola osamělého starého muže. Na stole leží výstřižky z novin, jež se týkající případu vraždy, k níž došlo za druhé světové války. Tehdy kdosi zardousil mladou dívku a její tělo ukryl u Národního divadla v Reykjavíku.
detektivky
Ukázky

Temná zákoutí

229 Kč
160 Kč
1794. Tři Růže
(4x)

Rok 1794, Stockholm. Matka oplakává dceru zavražděnou o svatební noci. Jejím podezřením však nikdo nenaslouchá, a tak poprosí o pomoc jediného, který zbyl: jednorukého drába truchlícího nad smrtí přítele...

detektivky
Ukázky

1794. Tři Růže

298 Kč
Debutantka
(2x)
Pátek, 4. října 1929. Slavnostní otevření Barrandovských teras je společenskou událostí sezóny. K tanci a poslechu hraje orchestr R. A. Dvorského, bratři Havlové, Václav Mária a Miloš, vítají přátele a prominentní hosty. Bouřlivá dvacátá léta vrcholí a zlatá mládež si je patřičně užívá.
detektivky
Ukázky

Debutantka

209 Kč
Dětské duše
(2x)
Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich minulosti vyzradit.
detektivky
Ukázky

Dětské duše

279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 310 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>