Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
česká

Z Izrastiny s láskou
(8x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
česká
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

238 Kč
0 Tu, svazek druhý
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
česká
Ukázky

0 Tu, svazek druhý

298 Kč
Trujkunt
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
česká
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
Chaloupky - 30%
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
česká
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
139 Kč
Veterán
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
česká
Ukázky

Veterán

239 Kč
Zázraky jsou logické
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
česká
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
Dům na samotě
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
Babišovo Palermo I
(2x)
Projekt Babišovo Palermo mapuje politický život Andreje Babiše v letech 2014 až 2021. Přináší souhrn skutečných důvodů jeho vstupu do politiky a detaily fungování strany ANO.
česká
Ukázky

Babišovo Palermo I

249 Kč
Zmizela v mlze
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
česká
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 926 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 93 > >>