Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2021

Kolik váží Matylda
(1x)
Třeťák Kája umí kdeco. Vládne skvělou dětštinou a dokonale komentuje všechno, co vidí. Ale to o Matyldě neví. Jenže otázka, kterou mu položila spolužačka Hermína, je pro něj zásadní. Hodlá ji zodpovědět stůj co stůj.

Kolik váží Matylda

314 Kč
Koruna
(2x)
Portrét nejdéle vládnoucí britské panovnice koncipovaný jako mozaika příběhů ze života královské rodiny. Nahlédněte do zákulisí Buckinghamského paláce a premiérova sídla na Downing Street č. 10.

Koruna

269 Kč
Království
(6x)
Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu.

Království

404 Kč
Krev je můj chleba
(1x)
Několika cenami ověnčený Laird Barron, považovaný za šedou eminenci amerického hororu, tentokrát přichází s drsným thrillerem. Krev je můj chleba je první díl nové série s hrdinou Izajášem Coleridgem, synem maorské krásky a amerického důstojníka.

Krev je můj chleba

314 Kč
Leonard a Hladový Paul
(1x)
Odzbrojující román kladoucí prostou otázku: Mohou dobří lidé změnit svět?

Leonard a Hladový Paul

269 Kč
Les oběšených lišek
(2x)
Přátelství nad zlato? Jistě, ale mít obojí teprve není k zahození... Zločinec prchající s kradeným zlatem před bývalým kumpánem, vyhořelý důstojník hledající nový životní směr a devadesátiletá stařenka odmítající vyměnit svůj domek za starobinec.

Les oběšených lišek

314 Kč
Manželovo tajemství
(4x)

Moje drahá Cecilie, pokud tohle čteš, tak jsem už mrtvý… Představte si, že najdete dopis, který vám manžel napsal s tím, že jej máte otevřít až po jeho smrti.

Manželovo tajemství

350 Kč
Mezi dvěma ohni
(1x)
Když ředitel jedné státní agentury ukončí před očima užaslé asistentky svůj život skokem z okna kanceláře, je to pro všechny z jeho okolí nepopsatelný šok.

Mezi dvěma ohni

314 Kč
Mrtvá a živá
Dramatický příběh s tajemnou a ponurou atmosférou líčí osudy Maxe de Wintera a jeho druhé manželky, s níž se po smrti své první ženy, oslnivě krásné Rebeky, která zemřela za podivných okolností, seznámí na dovolené v Itálii.

Mrtvá a živá

404 Kč
Myšlenky za volantem - flash disk
(6x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020. „Tohle USB je vlastně kniha pro Vás, co raději posloucháte, než čtete."

Myšlenky za volantem - flash disk

359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 304 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 31 > >>