Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021

Dcera železného draka

Nejtemnější fantasy a drsný kyberpunk. Příběh o dospívání, jaký jste ještě nikdy nečetli, se odehrává na pozadí pochmurného nihilistického světa plného neřešitelných problémů a třídních střetů.

Ukázky

Dcera železného draka

298 Kč
Knihkupectví u jezera
(2x)

Uprostřed skotské Vysočiny, na farmě u vesničky Kirrinfi ef, žije Nina. Vlastní pojízdné knihkupectví, ale teď nutně potřebuje někoho, kdo by za ni práci na čas převzal...

Ukázky

Knihkupectví u jezera

298 Kč
Šifra
(1x)
V šestnácti letech se Nině Guerrerové podařilo uniknout ze smrtící pasti sériového vraha.
Ukázky

Šifra

339 Kč
Rome
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
Ukázky

Rome

49 Kč
Zmizela v mlze
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
30 nocí vášně
(1x)
Poslední, co Glenna O'Donaldová čekala, že najde na hřbitově, je balíček karet. Ovšem ne ledajakých karet! Při pohledu na tyhle by se jeden zastyděl! Obsahují totiž instrukce ke skutečně netradičním postelovým hrátkám!
Ukázky

30 nocí vášně

254 Kč
Bridgertonovi: Čekanka
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
Když tě zachrání Skot
(1x)
Čtivý a napínavý příběh z druhé poloviny 19. století o zdánlivě nespojitelných osudech anglické šlechtičny a skotského vystěhovalce. Oba hledají nový domov a bezpečí v Americe, ale oba se tam zároveň setkávají s tíhou i předsudky bývalé domoviny.
Ukázky

Když tě zachrání Skot

105 Kč
Léto vlků
Mrtvá vlčice. Předání zásilky drog, které se zvrhne v masakr. Výjimečně schopná nájemná vražedkyně. A městečko Haparanda na odlehlém švédském severu se ocitá krůček od absolutního chaosu.
Ukázky

Léto vlků

249 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>