Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
beletrie

Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
beletrie
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
beletrie
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
1956 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili - 11%
Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili.
beletrie

1956 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili

80 Kč
71 Kč
Těhotnej Buddha - 11%
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

beletrie
Ukázky

Těhotnej Buddha

178 Kč
158 Kč
Upálené
(3x)
Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář.
beletrie

Upálené

89 Kč
Zákon neviny - 11%
(3x)
Michael Haller čelí závažnému obvinění: je podezřelý z vraždy svého bývalého klienta. Případ je přidělen soudci, který Hallera nemá příliš v lásce, protože se v minulosti úspěšně odvolal proti jeho rozsudkům, a pošle ho rovnou do vězení.
beletrie

Zákon neviny

314 Kč
279 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 11%
(7x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
beletrie
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

358 Kč
318 Kč
Úkol pro Popelku - 20%
Důvěra… Tu Monet cítila jak k Marcuovi, tak k celé jeho rodině. Ujali se jí, ale… nikdy pro ně nebyla více než nemanželská dcera milenky hlavy sicilského šlechtického rodu. Vášeň… Tu Monet začala teprve poznávat, když pochopila, že musí odejít.
beletrie
Ukázky

Úkol pro Popelku

69 Kč
55 Kč
Perník - 11%
(2x)
Příběh anglické učitelky Harriet Leeové a její šestnáctileté dcery Perdity se zprvu zdá být zcela všední. Čtenář se však brzy ocitne uprostřed surreálného víru vyprávění ...
beletrie
Ukázky

Perník

268 Kč
238 Kč
Znamení neznámého - 11%
(3x)
Hledáme, co nelze nalézt, a ve šťastných chvílích nacházíme, co nelze hledat. Snadno by se dalo mluvit o spiritualitě, nebo dokonce o mystické zkušenosti, především jsme však sbírali příběhy vnitřní proměny.
beletrie

Znamení neznámého

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>