Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021

Staré sídlo
Libby po smrti otce začne pracovat na fotodokumentaci oprav historického sídla Woodmont.
Ukázky

Staré sídlo

339 Kč
Hra na pavoučka
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
Poslední důkaz

Colter Shaw v boji s protivníky, kteří se neštítí ničeho. Třetí díl akční série. Colter Shaw v San Francisku sleduje tajemná vodítka, aby dokončil misi, kterou před lety započal jeho otec. Musí najít ztracenou tašku s důkazy, které zničí korporaci zodpovědnou za obrovské množství úmrtí.

Ukázky

Poslední důkaz

279 Kč
Pan Pracháč
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
Ukázky

Pan Pracháč

229 Kč
Ultimus
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života.
Ukázky

Ultimus

279 Kč
Umění, kterému nikdo nerozumí
(1x)
Výtvarný kritik Jan H. Vitvar zve čtenáře na zábavnou a dobrodružnou cestu po dějinách vizuální kultury, která ukazuje, že naše chápání umění mnohdy vede přes fatální nepochopení.
Ukázky

Umění, kterému nikdo nerozumí

229 Kč
Vědomí a realita
(2x)

Za záhadami lidské mysli s uznávaným českým neurovědcem Co je to vlastně vědomí a jaký má vztah k tělu? Renomovaný neurobiolog a profesor psychiatrie Jiří Horáček v rozhovoru s Danielou Drtinovou odhaluje fascinující fakta o lidské mysli.

Ukázky

Vědomí a realita

249 Kč
Drak spí
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
Ukázky

Drak spí

319 Kč
Když tě miluje skot
(3x)
Něžně romantický, ale i drsně realistický příběh volně navazující na román Když tě zachrání Skot. Příběh je zasazen do amerického prostředí státu Mississippi v období americké občanské války.
Ukázky

Když tě miluje skot

179 Kč
Malá
(4x)
V této naprosto originální, fantasmagorické knize sleduje Edward Carey životní kroky Marie Grosholtzové, maličké Švýcarky, která se dostala do revoluční Paříže a nakonec se proměnila v legendární Madame Tussaud.
Ukázky

Malá

348 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>