Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021

Poslední stanice Hamburk
Psychologicko-pornografický román o vině, prázdnotě a naději.Život Marka Stejskala je poznamenaný jakýmsi vrozeným pocitem viny. Jeho máma trpěla těžkou duševní nemocí, a když byl na druhém stupni, spáchala sebevraždu.
Ukázky

Poslední stanice Hamburk

249 Kč
Poslední útěk Adama Drechslera
Veřejně známý intelektuál a spisovatel Adam Drechsler tuší, že brzy podlehne vážné nemoci, a vypraví se na svou poslední cestu přes oceán. V letadle se však seznámí s dívkou, která by snad jeho odcházení mohla dát ještě nový směr.
Ukázky

Poslední útěk Adama Drechslera

197 Kč
Prasklina
Glacioložka Felicity Lloydová se rozhodla přijmout práci na odlehlém ostrově Jižní Georgie, protože věří, že jedině tam bude v bezpečí. Prchá nejen před svou minulostí, ale především před mužem, kterého kdysi milovala.
Ukázky

Prasklina

279 Kč
Pravá toltécká proroctví
Podle toltéckého kalendáře země prochází různými cykly, které zásadně ovlivňují běh planety. Je zajímavé, že mimo jiné i rok 2021 mezi tato přechodová stádia patří.
Ukázky

Pravá toltécká proroctví

170 Kč
Protančit se životem

Obávaný porotce televizní show upřímně o svých životních výhrách i ztrátách. Tento otevřený rozhovor vám představí Zdeňka Chlopčíka nejen jako tanečního mistra a přísného porotce fenoménu StarDance, ale i jako milujícího tátu a manžela, galantního společníka, muže s vášní pro život a tanec či oblíbeného souseda a kamaráda.

Ukázky

Protančit se životem

209 Kč
První hřích
(1x)
Milionář Joshua Lowell je vyhlášený svou ledovou odtažitostí a arogantní pýchou, takže je pochopitelné, že nechce dopustit, aby krásná, ale i neústupná novinářka Sophie vytahovala na světlo temnou minulost jeho rodiny.
Ukázky

První hřích

69 Kč
Překonejte strach z opuštění
Vyvolávají ve vás vztahy pocity úzkosti?
Ukázky

Překonejte strach z opuštění

237 Kč
Převozník
(1x)
„Nikdy nevstupuj do řeky, na jejíž konec nedohlédneš.“ První díl dvoudílné sci-fi série, jejíž hrdinové se ocitají smrti blíže, než se na první pohled může zdát.
Ukázky

Převozník

249 Kč
Ptačí domek
(5x)
Ptačí domek vypráví o hudbě a ptačím zpěvu, ale i o tom, co to znamená někam patřit.
Ukázky

Ptačí domek

229 Kč
QualityLand
(1x)

Nejzábavnější sci-fi nejen v tomto vesmíru Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete.

Ukázky

QualityLand

299 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>