Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
sci-fi a fantasy

Problém tří těles - 12%
(26x)
První díl trilogie Problém tří těles s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Problém tří těles

299 Kč
263 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Devátý spolek - 20%
(2x)
Královna young adult debutuje s mystery románem pro dospělé! Alex Sternová je jiná než ostatní prváci na Yale. Jako jediná přežila děsivý, dosud nevyřešený masakr, a ačkoliv nedokončila školu, dostala nabídku na této prestižní univerzitě studovat. Volná vstupenka mezi elitu má ale háček.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Devátý spolek

279 Kč
223 Kč
Endymion - 20%
(1x)
Román Endymion v novém překladu Petra Kotrleho je úvodem dalšího velkolepého příběhu, jenž si svou propracovaností nezadá s autorovým nejslavnějším dílem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Endymion

348 Kč
278 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Magos - 20%
(2x)
Čtvrtá kniha o inkvizitorovi G. Eisenhornovi navazující na trilogii Xenos, Malleus, Hereticus z cyklu Warhammer 40000.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Magos

149 Kč
119 Kč
Silo 2: Turnus - 20%
(1x)
Co předcházelo životu v „Silech“, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít? Postapokalyptický román Silo, který se stal celosvětovým bestsellerem, vyvolal ve čtenářích otázku, jak to vše začalo. A Turnus přináší odpověď.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Silo 2: Turnus

279 Kč
223 Kč
Oheň a krev - 20%
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
310 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 311 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 32 > >>