Nejprodávanější knihy - únor 2021
kuchařky

Adéla ještě nevečeřela - 11%

Unikátní kuchařka pro celou rodinu Adéla ještě nevečeřela byla vytvořena pro inspiraci pokročilým kuchařům i začátečníkům. Sáhnete po ní pokaždé, když vám dojdou nápady, co dneska rychle připravit k večeři.

kuchařky

Adéla ještě nevečeřela

446 Kč
396 Kč
Božská kuchařka - 11%
Chcete dobře vařit a jíst, ale nemáte čas či chuť trávit hodiny u sporáku?
kuchařky

Božská kuchařka

314 Kč
279 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
kuchařky
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Pivař a blondýna - 11%
(1x)
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky.
kuchařky

Pivař a blondýna

260 Kč
231 Kč
Retrojídlo - 11%
Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř?
kuchařky

Retrojídlo

359 Kč
319 Kč
Velká knedlíková kuchařka - 11%

Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí budou inspirovat po celé dekády

kuchařky

Velká knedlíková kuchařka

629 Kč
559 Kč
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny - 11%

Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zd

kuchařky

Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny

404 Kč
359 Kč
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - 11%
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami.
kuchařky

Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání

539 Kč
479 Kč
To pravé jídlo při těhotenské cukrovce - 11%
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu.
kuchařky

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce

270 Kč
240 Kč
Manuál pro milovníky kávy - 11%
Připravit si doma skutečně dobrou kávu není jen tak. A přitom je to možné i bez drahého vybavení. Nevěříte? Před vámi leží manuál, který vás o tom přesvědčí. Přibližuje vám svět kávy tak, že s nově nabytými znalostmi bude pro vás příprava hračkou.
kuchařky

Manuál pro milovníky kávy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 244 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 25 > >>