Nejprodávanější knihy - únor 2021
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

323 Kč
Síla přírodní fermentace
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

359 Kč
Zažít Alpy
Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp.
gastronomie

Zažít Alpy

629 Kč
Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy
Naše třetí kuchařka se nese v jiném duchu než ty předchozí. Tentokrát nejsme hlavními hrdiny my, ale kuchaři, jako jste vy.
gastronomie

Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy

359 Kč
Jíst a žít
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie

Jíst a žít

269 Kč
V restauraci
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
gastronomie
Ukázky

V restauraci

267 Kč
Džungle v kuchyni
Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných?
gastronomie

Džungle v kuchyni

269 Kč
Život s chutí kari – Kari s chutí života
Najít ten správný recept a naučit se uvařit opravdu dobré, pravé kari je hodně těžké.
gastronomie

Život s chutí kari – Kari s chutí života

269 Kč
Máma v kuchyni 2
Zdravé vaření pro nejmenší tak, aby chutnalo celé rodině. Vařit pro děti může být oříšek.
gastronomie
Ukázky

Máma v kuchyni 2

359 Kč
Břišani
(3x)
Jak to, co jíme a kdy to jíme, ovlivňuje naše zdraví a pohodu? A jakou roli v tom hrají Břišani – breberky sídlící v našich střevech?
gastronomie

Břišani

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>