Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021

Čtvrtá nejlepší nemocnice v Americe
Mnoho let po událostech v Domu Páně nalákají mocní šéfové Tlusťocha, aby přijal místo v Nejlepší nemocnici, která mezi tím v hodnocení klesla na čtvrté místo ve Spojených státech. Tlusťoch přesvědčil svou partu doktorů, aby se k němu připojili.
Ukázky

Čtvrtá nejlepší nemocnice v Americe

439 Kč
Vědomí a realita
Dobrodružná cesta do nitra lidského vědomí vám představí tajemství mozku, možnosti využití psychedelik v léčbě a mnoho dalších témat včetně podstaty našeho vnímání smrti a času.
Ukázky

Vědomí a realita

269 Kč
Přítelkyně z mládí
Každá povídka Alice Munroové je jako rozlehlé sídlo s mnoha místnostmi. A každý pokoj tohoto sídla je dokonale zařízený nábytkem a prodchnutý osobností tamních obyvatel.

Přítelkyně z mládí

332 Kč
Deník
"Můj deník je částí mého já, která by jinak přetekla přes okraj a přišla nazmar," poznamenal si roku 1841 americký spisovatel a přírodovědec Henry David Thoreau do deníku, který si vedl čtyřiadvacet let.

Deník

404 Kč
Prašina
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.

Prašina

260 Kč
Prašina - Černý merkurit
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
Kuchařka pro dceru
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.

Kuchařka pro dceru

449 Kč
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku.

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

404 Kč
Války v krajkách
(2x)
Sedmý svazek projektu Bitvy a osudy válečníků navazuje v dějové linii na Evropu v plamenech. Je věnován dvěma velkým evropským konfliktům 1. poloviny 18. století, Velké severní válce 1700–1721 a Válce o dědictví rakouské 1740–1748.

Války v krajkách

359 Kč
The Ickabog
(5x)

The Ickabog is coming... A mythical monster, a kingdom in peril, an adventure that will test two children's bravery to the limit. Discover a brilliantly original fairy tale about the power of hope and friendship.

The Ickabog

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>