Nejprodávanější tituly - únor 2021
medicína

Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
medicína
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Nebezpečná metoda - 11%
Kniha popisuje začátky nového vědního oboru - psychoanalýzy. Poprvé odkrývá příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem a jejich rozchodu, ve kterém svou roli sehrála žena - Sabina Spierlreinová.
medicína
Ukázky

Nebezpečná metoda

357 Kč
318 Kč
Vývoj jazykových schopností - 20%
Kniha nabízí aktuální poznatky o raných fázích vývoje jazyka a popisuje rozvoj jednotlivých jazykových schopností (slovní zásoby, schopností gramatických a fonologických) a jejich vzájemný vztah.
medicína
Ukázky

Vývoj jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Porodnictví - 20%
Do rukou čtenářů přichází učební text pro 2. lékařskou fakultu UK- Porodnictví.
medicína
Ukázky

Porodnictví

200 Kč
160 Kč
Červená kniha - čtenářská edice - 11%
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.
medicína

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
639 Kč
Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém - 20%
Poslední vydání obdobného textu pocházejícího z autorského kolektivu hradecké farmaceutické fakulty, tj. Farmaceutické chemie léčiv ovlivňujících centrální nervový systém, vyšlo již v roce 1993.
medicína
Ukázky

Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém

130 Kč
104 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
medicína
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
medicína

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 366 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 37 > >>