Nejprodávanější tituly - únor 2021

Husitská epopej II.- Za časů hejtmana Jana Žižky
Druhý díl se odehrává v letech 1416 až 1425. Rodina Prokopů se rozrůstá a každý její příslušník hledá štěstí jinde; nacházíme je v Táboře, mezi umírněnými pražany, na straně Rožmberků i v řadách pronásledovaných řeholníků.

Husitská epopej II.- Za časů hejtmana Jana Žižky

422 Kč
Chiméra 38
Rok 1938, osudový pro Evropu a celý svět. A pro komorní společnost klubu šesti privilegovaných čtyřicátníků z Helsinek, kteří si ve zjitřené době musejí ujasnit postoj k hitlerovskému Německu, hodnotám liberální demokracie i jeden ke druhému.

Chiméra 38

287 Kč
Konspirační teorie
V Konspiračních teoriích (Conspiracy Theories, 2019) autor rigorózně a přitom srozumitelně objasňuje, jaká je povaha těchto teorií, proč jsou tak populární a v čem tkví příčiny jejich škodlivosti.

Konspirační teorie

108 Kč
Léčba smyslem
(1x)
Tato kniha je výsledkem série přednášek, kterou měl autor v letním semestru roku 1966 na Jižní metodistické univerzitě v texaském Dallasu. Ústředním pojmem přednášek je logoterapie – psychoterapie zaměřená na hledání smyslu lidského života.

Léčba smyslem

269 Kč
Mami, mám hlad
Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?

Mami, mám hlad

323 Kč
Marvel: Mýty a legendy
Co se skrývá v minulosti nejsilnějších superbytostí ze světa Marvelu?

Marvel: Mýty a legendy

404 Kč
Nejkrutější měsíc
(1x)
Vítejte ve Three Pines, zapomenuté, zapadlé vísce, kde nejkrutější měsíc právě dostál své hrozbě. Jaro je idylické období: na stromech raší pupeny, čerstvě rozmrazenou půdou se prodírají první květiny. Ne všechno se však probouzí k životu...
Ukázky

Nejkrutější měsíc

269 Kč
Pátá čtvrť
Poetický příběh s detektivní zápletkou ze zanikajícího židovského ghetta, takzvané páté pražské čtvrti - Josefova, patří k méně známým knihám spisovatele Viktora Fischla.

Pátá čtvrť

252 Kč
Rafaelova škola - Pokladnice kentaurů
(1x)
V Kentaurionu, sevřeném pradávným tabu, se Marina probírá po metamorfóze, právě když do hlavního města kentaurů vstupuje paní Hekaté. Mystérium přicházející z Pokladnice kentaurů probouzí dávné vzpomínky a odstartuje sérií loupeží.
Ukázky

Rafaelova škola - Pokladnice kentaurů

325 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.

Rozum a cit

314 Kč
Zobrazuji 911 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 90 91 92 93 94 .. 100 > >>