Nejprodávanější knihy - únor 2021

Prokletí Salemu
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.

Prokletí Salemu

387 Kč
Sedmá funkce jazyka
(7x)
Kdo uloupil dokumenty z aktovky Rolanda Barthese, kterého právě přejel náklaďák? Sémanticko-lingvistická detektivka.

Sedmá funkce jazyka

295 Kč
Sněhová sestřička
(2x)
Laskavý a dojemný vánoční příběh plný tajemství, ke kterému se budete rok co rok vracet. Pusťte kouzlo Vánoc do svých srdcí!
Ukázky

Sněhová sestřička

404 Kč
Soumrak západního liberalismu
Autor přesvědčivě zachycuje dynamiku současné krize liberální demokracie a ukazuje, jak hegemonie Západu postupně oslabuje, zatímco jiné kulturní a civilizační okruhy v ekonomické i geopolitické oblasti významně posilují.

Soumrak západního liberalismu

259 Kč
Umění a iluze
(1x)
Tento ucelený soubor studií vyšel už v roce 1959, v dalších letech byl doplňován, přepracováván a znovu vydáván; zůstává platným vhledem do „psychologie znázorňování“.

Umění a iluze

718 Kč
Umění řezničiny
(3x)
Nemocnice 19. století představovala spíš bránu smrti než místo léčení. Úmrtnost byla masivní. Chirurgové pracovali bez anestezie za řevu pacientů a jejich nejcennější vlastností nebyla pečlivost, ale rychlost.
Ukázky

Umění řezničiny

332 Kč
Útok obrů
Kevin Hearne svými Kronikami železného druida plně prokázal výjimečné vypravěčské umění. V Útoku obrů vytvoří vlastní svět se zcela novou mytologií.
Ukázky

Útok obrů

403 Kč
Bubny podzimu
Bubny podzimu jsou čtvrtou knihou série románů Cizinka a začínají tam, de Mořeplavec skončil.

Bubny podzimu

539 Kč
Citrusový sad
(3x)
Když Ahmed pláče, pláče i Azíz. Když se Azíz směje, směje se i Ahmed. Jsou to chlapci, bratři, dvojčata, a oba by mohli poklidně žít ve stínu citrusovníků, kdyby jednoho dne z nebe nepřilétla bomba a kdyby jejich prarodiče nezemřeli v domě.
Ukázky

Citrusový sad

178 Kč
Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět
(1x)
Alois Dubec byl téměř všude. Narodil se ve Vlachově Lhotě, zapadlé valašské vsi, odmala miloval armádu a za války poznal život dělníka na stavbě Hitlerových dálnic. Byl vojákem, italským partyzánem, švýcarským zajatcem a kadetem RAF v Británii.
Ukázky

Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět

223 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>