Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2021

Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Cesta na jitřní
(1x)
Výběr z Čepových próz sleduje sice částečně autorův vlastní výbor povídek, který vyšel v roce 1944 s názvem Sestra úzkost, byl ale především veden subjektivně. Audio CD MP3

Cesta na jitřní

161 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.

Cesta pravého muže

199 Kč
Lichožrouti navždy
Vy všichni, kdo hledáte tu „ztracenou“ ponožku, nejste sami! Jsou nás po světě miliony a to je jedna ze záhad, jichž je svět plný.

Lichožrouti navždy

242 Kč
Schůzka se smrtí
(1x)
Detektivní příběh na audio CD.

Schůzka se smrtí

359 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Sekyra
(3x)
Úspěšný autobiografický román o hrdinově návratu do rodné vsi a rodinné minulosti čte Jan Kačer.

Sekyra

179 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.

Akt

104 Kč
Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Vražda Rogera Ackroyda
(1x)
Detektivní příběh na 7 audio CD.

Vražda Rogera Ackroyda

594 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 311 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 > >>