Nejprodávanější tituly - březen 2021
kuchařky

Ottova kuchařka Řízky
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězího, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub.
kuchařky

Ottova kuchařka Řízky

134 Kč
Moderní česká cukrařina - 11%
(1x)
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.
kuchařky
Ukázky

Moderní česká cukrařina

404 Kč
359 Kč
Krkonošská kuchařka - 11%
Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů.
kuchařky

Krkonošská kuchařka

432 Kč
384 Kč
Pivař a blondýna - 11%
(1x)
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky.
kuchařky

Pivař a blondýna

260 Kč
231 Kč
Pivní putování - 11%
Pojďte s námi za nápojem, od pradávna drahým Čechům, Moravanům i Slezanům. Za mokem zlaté barvy, řízné chuti a sametové pěny.
kuchařky

Pivní putování

359 Kč
319 Kč
Sladké - 11%
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby.
kuchařky

Sladké

449 Kč
399 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

kuchařky

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Yotam Ottolenghi: Kuchařka - 11%
Yotam Ottolenghi se po obrovském úspěchu svých restaurací a knihy Ottolenghi: The Cookbook (Kuchařka) řadí ke světovým špičkám ve svém oboru. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také originální a zcela osobitý přístup k vaření.
kuchařky

Yotam Ottolenghi: Kuchařka

449 Kč
399 Kč
Cukrfree - 11%
(3x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
kuchařky

Cukrfree

332 Kč
295 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 236 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 24 > >>