Nejprodávanější Kniha - květen 2021
světová

Divocí detektivové
(7x)
Slavný román jednoho z nejvýraznějších autorů moderní latinskoamerické literatury. Vypráví příběh dvou „divokých detektivů“, básníků-desperátů Artura Belana a Odyssea Limy a jejich přátel, kteří se vydávají po stopách tajemné básnířky Cesáreji Tinajerové.
světová

Divocí detektivové

338 Kč
Dusím se ve vlastní šťávě
(1x)
Autorčin poslední román, který vyšel v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal. Líčí život s druhým manželem Donem a dvěma pubertálními dcerami, který trávili na překrásném, ale obtížně dostupném ostrově Vashon.
světová

Dusím se ve vlastní šťávě

236 Kč
Hugo a podivuhodné vzduchosaně
Druhá z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
světová

Hugo a podivuhodné vzduchosaně

236 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
světová

Vejce a já

296 Kč
Další prevít? Jen to ne!
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...
světová

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
Hvězdný prach
(3x)
Na ospalém anglickém venkově, na úsvitu viktoriánské éry, žije si městečko Zeď svůj poklidný život. Zeď, trochu zvláštní jméno pro vesnici. Ta naše je dostala podle impozantní kamenné ohrady, která ji odděluje od přilehlé louky.
světová

Hvězdný prach

314 Kč
Problémové partie
(7x)
Mark Haddon, autor Podivného případu se psem, tentokrát vtipně a svižně popisuje, jaké to je, když se jeden poklidný, nevelký středostavovský vesmír během pár dní několikrát otočí vzhůru nohama.
světová

Problémové partie

297 Kč
Valis
(5x)
Jeden z nejkontroverznějších románů Philipa K. Dicka. Co se stane, když jistá náboženská sekta tak dlouho hledá Mesiáše, až ho nalezne ve dvouletém dítěti, které jim potvrdí, že celá zemská civilizace je odpradávna řízena inteligencí z vesmíru?
světová

Valis

220 Kč
Zrzoun
(2x)
Zásadní dílo moderní anglicky psané literatury, jímž se autor roku 1955 přiřadil k poetice „mladých rozhněvaných mužů“, rozčarovaných pozitivním budováním nového světa po 2. světové válce.
světová

Zrzoun

246 Kč
Narcis a Goldmund
(5x)
Nové, samostatné vydání lyrizovaného románu z roku 1930. Ústřední dvojice postav této knihy symbolizuje základní antinomii Hessova díla: protiklad člověka duchovního a člověka smyslového.
světová

Narcis a Goldmund

253 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100