Nejprodávanější tituly - květen 2021

Když se vosy vyrojí
(2x)
SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA. Jakmile se svérázná učitelka Josefína Divíšková rozhodne uspořádat letní výtvarný kurz na statku pod zříceninou hradu Krákorec, nečeká, že by se mohlo přihodit něco vážnějšího než dva týdny nudy zpestřené nanejvýš hašteřením důchodců bez jakéhokoli talentu.

Když se vosy vyrojí

314 Kč
Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat
Kniha Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat, je populárně naučnou knihou, která vás provede těmi nejvýznamnějšími obdobími v životě dítěte.
Ukázky

Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat

251 Kč
Krysí stezka
(7x)
Příběh o nacistických životech, masovém vraždění, lásce, špionáži za studené války, záhadné smrti ve Vatikánu.
Ukázky

Krysí stezka

447 Kč
Lékařem mezi pouští a minami
Tam, kde se beznaděj střetává s vnitřní radostí. Svědectví lékařky ve válečných zónách.

Lékařem mezi pouští a minami

314 Kč
Myastenie – obávaná diagnóza?
Kniha je určena pacientům, u nichž byla zjištěna myasthenia gravis, a rovněž jejich blízkým. První vydání této knihy, které vyšlo před 16 lety, znamenalo velkou pomoc rodinám, které se potýkají s touto diagnózou.

Myastenie – obávaná diagnóza?

176 Kč
Piknik u cesty
(1x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. Nový překlad románu vychází z úplného, zrestaurovaného textu originálu. Po téměř padesáti letech si jej tak čeští čtenáři mohou přečíst přesně takový, jaký ho autoři chtěli mít.

Piknik u cesty

296 Kč
Howlův putující zámek
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.

Howlův putující zámek

269 Kč
Tři kapitoly
(5x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.

Tři kapitoly

206 Kč
Babské rady
Babské rady – to jsou cenné poklady v podobě postupů, receptů a neotřelých nápadů, jak si poradit v situacích, které přináší každodenní život.

Babské rady

224 Kč
Princeznin gambit
Dvakrát mu ta silná žena dala jasně najevo, co si přeje. A on dvakrát její přání splnil… I Rafe má své sny a ani nevěděl kdy a jak, ale jedním z jeho snů se stala i Kaliana.
Ukázky

Princeznin gambit

69 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>