Nejprodávanější tituly - květen 2021

Uranova
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

268 Kč
Markýzovo přání
Po smrti manžela se lady Sara Herriardová rozhodne vzdát se svého společenského postavení, protože chce žít tak, jak se jí zlíbí.
Ukázky

Markýzovo přání

109 Kč
Něfo
(1x)

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

Něfo

268 Kč
Odvážná dědička
(1x)
Pavia je dědičkou největšího dovozce indického čaje do Anglie, ale kvůli původu ji londýnská smetánka mezi sebe nepřijala. Její otec je sice bohatý, ale nemá titul. Proto chce svou dceru provdat za hraběte, který by mohl být jejím dědečkem.
Ukázky

Odvážná dědička

109 Kč
Rozchod s bohem
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
Jan Žižka
(11x)

Velká Žižkova biografie z dílny respektovaného znalce husitské doby představuje táborského hejtmana v netradičním světle.

Ukázky

Jan Žižka

711 Kč
Strach
(9x)
Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti.

Strach

268 Kč
Důvodné pochybnosti
(2x)
Prominentní právník Andrew Hamilton má ohledně žen jasné požadavky: líbí se mu blondýnky s pěknými křivkami a vyžaduje, aby nelhaly...

Důvodné pochybnosti

350 Kč
M+ B+ M
(5x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....

M+ B+ M

349 Kč
Na vlásku
Dominic Russo. Na pohled odtažitý, zádumčivý, nepřístupný muž, ctižádostivý šéf, kolem kterého podřízení chodí po špičkách. Ally Moralesová.

Na vlásku

413 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>