Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2021
filosofie

Hovory k sobě - 11%
(8x)
Hovory k sobě patří k nejúspěšnějším titulům Antické knihovny, v klasickém překladu Rudolfa Kuthana zde vycházejí již potřetí.
filosofie

Hovory k sobě

239 Kč
212 Kč
Aktéři humanismu a rané renesance - 11%
(1x)
Rozsáhlá monografie o raně renesanční filosofii a díle Mikuláše Kusánského.
filosofie

Aktéři humanismu a rané renesance

629 Kč
559 Kč
Émilie Du Châtelet - 11%
(1x)
Monografie se věnuje diskuzi o filozofické a vědecké práci v první polovině 18. století, a to ze specifického pohledu femme de lettres, vzdělané ženy pocházející z aristokratického prostředí.
filosofie

Émilie Du Châtelet

280 Kč
249 Kč
Být pohanem - 11%
(2x)
Proč jsem napsal tuto knihu? ptá se de Benoist. Abych odhalil esenciální rozdíly mezi pohanstvím a křesťanstvím. Svůj cíl však rozhodně překročil: ve svém bádání sahá až na kost toho, co je jádrem evropského myšlení, cítění a prožívání.
filosofie

Být pohanem

512 Kč
455 Kč
Umění dostat v každé debatě za pravdu - 11%
O tom, jak správně vést diskusi, pokud chcete stát na jejím konci jako vítěz, napsal snad nejlepší knihu filozof Arthur Schopenhauer.
filosofie

Umění dostat v každé debatě za pravdu

179 Kč
159 Kč
Myšlení hranice / hranice myšlení - 11%
Studenti a kolegové Miroslava Petříčka vydali u příležitosti jeho životního jubilea počet z vlastního myšlení a bádání, které se po jeho vzoru pouští do této riskantní oblasti.
filosofie

Myšlení hranice / hranice myšlení

351 Kč
312 Kč
Theléma Aleistera Crowleyho - 11%
(2x)
Autor v této rozsáhlé knize zevrubně a kriticky pojednává o thelémě, jejích dějinných zdrojích a předlohách, stejně jako o Crowleyho syntetizaci těchto zdrojů.
filosofie

Theléma Aleistera Crowleyho

645 Kč
574 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
filosofie

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Buddhistické myšlení - 11%
Tato kniha vede čtenáře k pochopení a ocenění základních pojmů klasického indického buddhistického myšlení: sleduje jeho vývoj už od Buddhovy doby a otvírá pohled na nejnovější vědecké poznatky i sporné otázky.
filosofie

Buddhistické myšlení

297 Kč
264 Kč
Bůh a člověk hledající smysl - 11%
(1x)

Psychiatr a neurolog V. E. Frankl a židovský teolog P. Lapide vedli v roce 1984 ve Vídni mezioborový dialog o spáse a uzdravení člověka. Výsledky jejich diskuze doposud nebyly publikovány.

filosofie

Bůh a člověk hledající smysl

122 Kč
108 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 111 položek
1 2 3 .. 12 > >>