Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021

Pes
(1x)
Poetický příběh o malém štěněti, které se ocitne zcela samo, bez matky i jejího pána, v tichu zimního lesa kdesi v severním Švédsku. Zprvu zcela bezbranné mládě nezemře během prvních dnů hlady jen díky náhodě...

Pes

224 Kč
Podivná smrt Evropy
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.

Podivná smrt Evropy

376 Kč
Průsmyk běženců
Druhá kniha Gurama Odišarii je logickým pokračováním románu Prezidentův kocour. Odhaluje veškeré děsivé reálie šílené a dnes již téměř zapomenuté války, která se v Abcházii před více než pětadvaceti lety odehrála.

Průsmyk běženců

35 Kč
Přece se to nevyhodí
Druhý almamach textů mistra ČR ve slam poetry Anatola Svahilce dává čtenáři možnost nahlédnout do psané části performativních výstupů, kterými cuchá kulturní prostor. 20 lyricko-epických představ o podobě žánru slam poetry.

Přece se to nevyhodí

179 Kč
Rostliny způsobující otravy
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.

Rostliny způsobující otravy

369 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
Spravedliví zrádci. Sousedé z Volyně
(1x)
Volyňský masakr – etnické čistky polských obyvatel na Ukrajině, které probíhaly od února roku 1943 do února roku následujícího. Reportér Witold Szabłowski hovořil s pamětníky tragických událostí přesahujících svou brutalitou naši představivost...

Spravedliví zrádci. Sousedé z Volyně

269 Kč
Špion, který přišel pozdě
(3x)
Kniha zachycuje zcela novou a zatím neznámou část ve vztazích mezi Československem a Norskem v období po druhé světové válce.

Špion, který přišel pozdě

312 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
V první linii
(4x)
Autor nastoupil ve věku 18 let, tedy rovnou ze školy, na nejkrvavější úsek Leningradského a Volchovského frontu. Jako voják Rudé armády došel až do Berlína. Zázrakem zůstal na živu.

V první linii

323 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100