Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2021

Jak se stát pirátem
(1x)
Druhá část pamětí Škyťáka Šelmovského Štiky III., nejúžasnějšího vikinského hrdiny všech dob, nás zavede na moře.

Jak se stát pirátem

242 Kč
Jak vycvičit draka
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..

Jak vycvičit draka

242 Kč
Kytice
(2x)
Veršované skladby baladického rázu založené na pověstech národů slovanských i jiných. Recituje Jaroslava Adamová.

Kytice

152 Kč
Marco
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

Marco

296 Kč
Nesmírný
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

Nesmírný

323 Kč
Vítejte v Pekle!

(P)O čertech zábavná kniha pro všechny malé zlobily a zlobilky. Tak jako se děti straší čerty, tak se čertí děti straší lidmi. Protože stejně jako je pro lidi peklo za trest, je pro čerty největším trestem jít mezi lidi.

Vítejte v Pekle!

179 Kč
Anička ve městě
Poslechněte si nový příběh z oblíbeného cyklu o školačce Aničce!

Anička ve městě

179 Kč
Frankenstein
(1x)
Hororový román Frankenstein neboli moderní Prométheus je literárními odborníky považován za zakladatelské dílo tak zvaného gotického žánru a podle některých spisovatelů se jedná i o první skutečné sci-fi.

Frankenstein

359 Kč
Lolita
(4x)
Výstřední zpověď čtyřicátníka Humberta Humberta o jeho zničující erotické posedlosti kouzlem „nymfičky“ Dolores Hazeové vzbudila krátce po svém vzniku bouři odporu i nemístná očekávání, aby pak zajistila svému autorovi celosvětový věhlas.

Lolita

305 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 208 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>