Nejprodávanější tituly - červenec 2021
naučná, odborná a učebnice

Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
naučná, odborná a učebnice

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Lidé a dějiny - 11%
(2x)
Tato kolektivní monografie volně navazuje na předchozí dvě úspěšné publikace editorů Kolaps a regenerace: cesty civilizací a kultur (Academia 2011) a Civilizace a dějiny: historie světa pohledem dvaceti českých vědců (Academia 2013).
naučná, odborná a učebnice

Lidé a dějiny

765 Kč
680 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
naučná, odborná a učebnice

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Hledání odpovědnosti - 11%
(1x)
Volné pokračování úspěšného knižního rozhovoru Karla Hvížďaly a Jiřího Přibáně Hledání dějin z roku 2018 se dotýká nejpalčivějších otázek současnosti. V Hledání odpovědnosti je řeč hlavně o etice a morálce, paradoxech moderní a postmoderní doby.
naučná, odborná a učebnice

Hledání odpovědnosti

306 Kč
272 Kč
Chvála nacionalismu - 11%
(1x)
Po dlouhých letech hanobení národního státu ve jménu univerzalistické ideologie opět nastává čas, abychom ocenili ctnosti a přednosti nacionalismu. Izraelský politolog vysvětluje, že svět má na výběr pouze dvě možnosti...
naučná, odborná a učebnice

Chvála nacionalismu

383 Kč
340 Kč
Lékařem mezi pouští a minami - 11%
Tam, kde se beznaděj střetává s vnitřní radostí. Svědectví lékařky ve válečných zónách.
naučná, odborná a učebnice

Lékařem mezi pouští a minami

314 Kč
279 Kč
Ódinn. Mýtus, oběť, iniciace - 11%
(1x)
Kniha se věnuje staroseverskému náboženství a mytologii. Poskytuje přehledný úvod do kultury, mýtů a rituálů předkřesťanské Skandinávie doby vikinské a podrobný výklad věnovaný nejvýznamnějšímu severskému božstvu – Ódinovi.
naučná, odborná a učebnice

Ódinn. Mýtus, oběť, iniciace

267 Kč
238 Kč
Život ve středověku - 11%
Stručná populární encyklopedie, která vysvětluje základní pojmy politického, společenského, hospodářského, kulturního i rodinného života v českých zemích v období raného a vrcholného feudalismu.
naučná, odborná a učebnice

Život ve středověku

332 Kč
295 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
naučná, odborná a učebnice

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Čtyři dohody – ilustrované vydání - 11%
(12x)
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Čtyři dohody – ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>