Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
romány

Osada na pahorku - 20%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
239 Kč
Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány
Ukázky

Dlouhá cesta

199 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se - 20%
(17x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek.
romány
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

239 Kč
191 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
romány
Ukázky

Třetí přístav

189 Kč
Northangerské opatství - 20%
(2x)
Módní lázeňské město před dvěma sty lety: sem si jezdili angličtí otcové léčit v horkých pramenech klouby stižené dnou a spolu s manželkami uvádět dcery do společnosti s cílem upoutat zájem vyhlédnutých ženichů...
romány
Ukázky

Northangerské opatství

249 Kč
199 Kč
Bouře nad savanou - 20%
(1x)
Novinářka Nora se při záchraně keňského chlapce dostane na stopu vraždící sekty Mungiki. Její činnost nezůstane bez povšimnutí a Nora brzy nachází výhružné vzkazy.
romány
Ukázky

Bouře nad savanou

189 Kč
151 Kč
Černá kronika lásky - 20%
Baladický román o prvním velkém vzplanutí studenta Witoldu k dívce Alině, román o dospívání, o lásce, jež se brání nepochopení i zevšednění a její děj se odehrává bezprostředně před vypuknutím druhé světové války.
romány
Ukázky

Černá kronika lásky

189 Kč
151 Kč
Čokoládovna - 20%
(1x)
OSUD DVOU ŽEN. RODINNÉ DĚDICTVÍ. PŘÍBĚH VELKÉ VÁŠNĚ. Stuttgart na počátku 20. století. Judith Rothmannová, dcera majitele čokoládovny, vede privilegovaný život v noblesní čtvrti Degerloch. Její skutečná vášeň však patří výrobě čokolády.
romány
Ukázky

Čokoládovna

279 Kč
223 Kč
Dívka A - 20%
Nechci myslet na svou rodinu. Na hrůzy, které jsme se sourozenci museli kvůli rodičům prožít. Chci zapomenout na hororový dům i zvěrstva, která s námi dělali. Teď je ale matka po smrti a dům je náš.
romány
Ukázky

Dívka A

259 Kč
207 Kč
Holky odnikud - 20%
(2x)
Grace Salterová je ve městě nová. Krátce poté, co se s rodinou nastěhuje do nového domu, začne odkrývat smutný příběh předchozí nájemnice. Lucy Moynihanová – stejně stará dívka – byla i s rodinou vyhnána z města, protože osočila skupinu místních kluků ze znásilnění.
romány
Ukázky

Holky odnikud

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 85 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>