Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
romány

Řetízek slz - 20%
Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří.
romány
Ukázky

Řetízek slz

179 Kč
143 Kč
Srdcová dáma - 20%
Proč zrovna u nás? Proč se ta díra objevila zrovna tady? Vypadá to, že se v ní hromadí všechno zlo. Je to snad trest za naše hříchy? Jsme horší než ostatní, víc krademe a podvádíme?
romány
Ukázky

Srdcová dáma

128 Kč
102 Kč
Stříbrná zátoka - 20%
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku Hannah.
romány
Ukázky

Stříbrná zátoka

269 Kč
215 Kč
Utajená tvář tisíce a jedné noci - 20%
(1x)
Nález starých fotografií, zachycujících její matku s arabským ženichem, Esther šokuje.
romány
Ukázky

Utajená tvář tisíce a jedné noci

280 Kč
224 Kč
Zůstat s Lucy - 20%
(1x)
Píše se rok 1969 a Ginny Richardsonová je úplně na dně. Její právě narozená dcera má Downův syndrom a manžel Ab se pod tlakem rodiny rozhodl, že malá Lucy musí být okamžitě umístěna ve speciálním zařízení Willowridge. Je přesvědčen, že se tam o ni postarají nejlépe.
romány
Ukázky

Zůstat s Lucy

229 Kč
183 Kč
A nezapomeň na labutě! - 20%
(5x)
Autor v románovém zpracování zachycuje skutečné osudy žen odvlečených po druhé světové válce do sovětského gulagu z různých koutů střední Evropy, přičemž jeho protagonistka Irena Kalaschová pochází z Československa.
romány
Ukázky

A nezapomeň na labutě!

239 Kč
191 Kč
Slzy od smíchu - 20%
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
romány
Ukázky

Slzy od smíchu

179 Kč
143 Kč
Spolubydlící - 20%
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány
Ukázky

Spolubydlící

219 Kč
175 Kč
Vypravěčka - 20%
(9x)
Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem.
romány
Ukázky

Vypravěčka

279 Kč
223 Kč
Záležitost lásky - 20%
Brilantní román zkušené a oblíbené autorky z prostředí práce a činnosti americké FBI.
romány
Ukázky

Záležitost lásky

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>