Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
romány

Na slzy nebyl čas - 20%
Příběh studentky medicíny Anny, která si navzdory odporu svého otce udržela vztah s šarmantním a vtipným Vaškem, obchodníkem s auty.
romány
Ukázky

Na slzy nebyl čas

159 Kč
127 Kč
Nelituju ničeho - 20%
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdávala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy.

romány
Ukázky

Nelituju ničeho

239 Kč
191 Kč
Pekárna s vůní skořice - 20%
(3x)
Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence.
romány
Ukázky

Pekárna s vůní skořice

382 Kč
306 Kč
Rudá špionka - 20%

Co všechno je člověk ochoten udělat pro to, aby se zvednul ze dna? Válka a revoluce rozmetaly svět, ve kterém Naďa, dcera ruských aristokratů, dosud žila. Rodina přišla o veškerý majetek i občanská práva. Ve snaze zajistit si pohodlný život se provdá za horlivého bolševika a další vypočítavý čin následuje.

romány
Ukázky

Rudá špionka

249 Kč
199 Kč
Zapomenutý ostrov někde v Pacifiku - 20%
Otec a dospělý syn se spolu vydávají na neplánovanou rybářskou expedici.
romány
Ukázky

Zapomenutý ostrov někde v Pacifiku

212 Kč
170 Kč
Dům ozvěn - 20%
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová dědictvím po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci. Vylekaná Joss postupně odhaluje dávná tajemství historie rodu, na němž ulpělo prokletí…
romány
Ukázky

Dům ozvěn

209 Kč
167 Kč
Dům soli a smutku - 20%
(1x)
Dvanáct sester, které stíhá kletba. Annaleigh žije se svými sestrami, otcem a nevlastní matkou na panství Highmoor. Dřív bylo sester dvanáct, čtyři z nich však potkal tragický osud. Jedna smrt byla nešťastnější než druhá – smrtelný pád, utonutí, epidemie moru...
romány
Ukázky

Dům soli a smutku

269 Kč
215 Kč
Noční cirkus - 20%
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
romány
Ukázky

Noční cirkus

298 Kč
238 Kč
Psí slib - 20%
Všichni psi jednou přijdou do nebe. Nejinak je tomu i s Baileym, který se zde po několika prožitých životech plných dobrodružství setkává s milovaným páníčkem Ethanem.
romány
Ukázky

Psí slib

209 Kč
167 Kč
Růže a čokoláda - 20%
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
romány
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>