Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2021

Masopustní maškary
Napínavý detektivní příběh odehrávající se v polovině 13. století líčí první setkání druhorozeného syna pána z Chlumu s budoucím králem železným a zlatým.

Masopustní maškary

179 Kč
Muž z chatrče
Ve staré chatrči na okraji města A. je nalezeno mrtvé tělo zanedbaného muže. Na první pohled to vypadá, že se jen další bezdomovec upil k smrti, ovšem situace se brzy začne komplikovat.

Muž z chatrče

314 Kč
Na dosah ruky
(1x)
Kapitán Exner řeší vraždu v tajemném domě, ve kterém se objevuje podivný nadpřirozený fenomén. Prostě v něm straší. ...

Na dosah ruky

269 Kč
Noční pták
Sanfranciský detektiv Frost Easton nevěří v náhody. Sebevražda dvou žen v šíleném záchvatu, jedné skokem z mostu, druhé kulkou na svatbě přítelkyně, musí mít něco společného.

Noční pták

314 Kč
Peníze od Hitlera
(4x)
Jak je možné, že ještě žiju? Jak je možné po tom všem zůstat normální? V šíleném lidském světě? Který se nemění a nezmění. Je přece lhostejné, zda tu sedí váš otec nebo vy nebo váš syn nebo váš vnuk.

Peníze od Hitlera

269 Kč
Porodní sestra z Osvětimi
(4x)
Další transport vězňů směřuje do Osvětimi. Je mezi nimi i Stanisława Leszczyńská, porodní asistentka z Lodže, která na vlastní žádost začíná pracovat v nelidských podmínkách: bez vody, základních lékařských nástrojů a léků.

Porodní sestra z Osvětimi

332 Kč
Pouští a pralesem
(1x)
O cestě za svobodou a nečekaných dobrodružstvích.

Pouští a pralesem

404 Kč
Poutník z Mohameda: Alláhův hněv
Vítejte ve světě Františka Kotlety, kde mír mezi křesťanskými a muslimskými planetami je křehký jako srdce nezletilé alcorské prostitutky.

Poutník z Mohameda: Alláhův hněv

314 Kč
Pustina
(3x)
Daleko od civilizace bují lidská závist a chudoba, dívky nabízejí sex na zapadlých parkovištích a na chátrajících samotách se daří drogám. Liv Björnlundová si svůj osud nevybrala, určila jí ho Pustina.

Pustina

314 Kč
Sněhulák
(24x)
7. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Je listopad. V Oslu napadl první sníh. Birte Beckerová přichází domů z práce a chválí manžela a syna,

Sněhulák

359 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 163 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 17 > >>