Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021

O svobodě myšlení

Na základě logiky a historických zkušeností rozebírá jeden z nejznámějších českých autorů hranice mezi dezinformací, informací a názorem.

Ukázky

O svobodě myšlení

199 Kč
Kde zpívají raci - 20%
(15x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
Ukázky

Kde zpívají raci

258 Kč
206 Kč
Dívka beze jména - 20%
(8x)
Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?
Ukázky

Dívka beze jména

382 Kč
306 Kč
Její konec - 20%
(6x)
Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů. Stephanie a Patrick, bohatí a spokojení manželé, se nedávno stali rodiči dvojčat.
Ukázky

Její konec

249 Kč
199 Kč
Kniha Prachu 2 - 20%
Vydejte se s Lyrou za dobrodružstvím až do tajuplné Střední Asie se zastávkou v magické Praze.
Ukázky

Kniha Prachu 2

398 Kč
318 Kč
Manželská maškaráda - 20%
(1x)
Annie je nejmladší ze tří dcer a doma se cítí jako v pasti – rodiče ji nespustí z očí, a teď si ještě pozvali na pomoc Barretta, syna vikomta ze sousedství. A tak není divu, že se rozhodne z domova utéct.
Ukázky

Manželská maškaráda

109 Kč
87 Kč
Stručné odpovědi na velké otázky - 20%
(1x)
Hawking ve své poslední publikované knize určené širokému okruhu čtenářů zkoumá řadu z největších záhad vesmíru, i potenciální problémy, kterým čelí nebo může čelit lidstvo na naší domovské planetě.
Ukázky

Stručné odpovědi na velké otázky

198 Kč
158 Kč
Království - 20%
(7x)
Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu. Jeho bratr Roy se těší, že v malém hospodářství, kde oba vyrůstali, bude konečně živěji.
Ukázky

Království

349 Kč
279 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel - 20%
(6x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>